Valakit megöltek

Bakancslistához adom
Laura
amerikai krimi, 88 perc, 1944

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

McPherson az otthonában meggyilkolt Laura Hunt ügyében nyomoz. Értetlenül áll az ellentmondás előtt: ki akarhatott megölni egy lányt, akinek mindenki a hatása alá került. Még McPherson sem szabadulhat a festményen is látható lány bűvköréből. Aztán a nyomozás félútján valami egészen bizarr dolog történik: megjelenik a halottnak hitt személy. A nyomozónak tehát újra kell gondolnia az egész esetet.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gladiolus 2016 ápr. 02. - 20:25:39
Kifejezetten tetszett. Egyre több remek, zseniális krimit és thrillert fedezek fel magamnak a negyvenes-ötvenes évek amerikai filmgyártásából, és megelevenedik ezeknek a régi idõknek a teljes hangulata, nagyszüleink korszaka ez, és ezért hozzám közel áll.
Szeretem azokat a filmeket, amikben Judith Anderson szerepel, nagyon jó színésznõnek tartom. Láttam már a Manderley ház asszonyában, a Vörös malomban, és most ebben is remekelt.
Számomra remek szórakozást nyújtanak ezek a régi krimik, mert esztétikusak és elegánsak a szereplõk, és még a cselekményük sem banális, olykor nagyon is csavaros a végkifejlet, még a mai ember számára is.
janahars 2014 júl. 18. - 14:31:26 Előzmény lszl139
Elképzelhetõ, hogy hozzájuthatnék DVD minõségben? Hálás lennék egy igenlõ válaszért!
10/10
breeder 2014 jún. 03. - 18:17:30 10/10
Az egyik legjobb film-noir! Persze sok más ilyen jellegû (klasszikus témájú) film van ezen alkotás mellett, de
ennek a történetére tisztán emlékszem. A karakterekre viszont kevésbé! Egyedül Dana Andrews karaktere van elõttem, meg ahogy az ügyben nyomoz! :) Egyébként Oscar díjas film! Joseph LaShelle a filmben végzett remek operatõri munkájáért vehette át a díjat! :)

10/10
lszl139 2011 nov. 30. - 17:51:09 Előzmény bourne
Megvan a gyûjteményemben.
bourne 2009 márc. 03. - 00:28:49
izgalmas kis történet ez és szerencsére sokkal jobb mint amilyennek gondoltam ... érdemes megnéznie annak aki szereti az ilyen régi misztikus filmeket ...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu