Valentine Warner útrakel, hogy hobbijának hódolva végig horgássza Anglia partvonalát az Atlanti-óceántól az Északi-tengerig. A nap végén persze nem maradhat el a főzés-sütés sem, ahol a napi fogás alakul át szakácsunk hozzáértő kezei alatt egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ámde mennyei étekké. Sorozatunkban megismerhetik az alapanyagok előkészítésének trükkjeit is, például hogyan kell kifilézni egy lazacot vagy hogyan nyissunk fel egy osztrigát. Tenger szerelmesei, horogra fel!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások