Válik a férfi, válik a nő (A válás)

Bakancslistához adom
Divorce His - Divorce Hers
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 150 perc, 1973

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A két epizódból álló film, amelyben a két kivételes tehetségű, emlékezetes sztár főszereplő hitelesen jelenítik meg annyi, de annyi hasonló történet örök tartalmát. A film egy házasság tönkremenéséhez hozzájáruló események kitűnő analízise, mindkét fél nézőpontjából.

Egy házasság felbomlásának folyamatát látjuk férfi és női szemmel. Martin munkamániás, munkája Afrikába szólítja. Jane három gyerekükre hivatkozva nem megy a férjével. Martin két év múlva üzleti találkozóra visszatér Rómába és meglátogatja családját. Előkerülnek a régi sérelmek. Jane szerint a család fontosabb a karriernél, Martin szerint a karrier biztosítja a boldog családi hátteret.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Jane Reynolds
Martin Reynolds
Diana Proctor
Donald Trenton
Turi Livicci

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
alex4427 2012 okt. 25. - 17:02:49
Újabb jelenetek egy házasságból. Az egyik legjobb film ebben a témában.
offtopic
fredi60 2012 febr. 27. - 20:35:40 Előzmény feketevipera
"Amúgy meg azt hiszem, a filmnek megadta a pikantériáját az, hogy Burton és Taylor a valóságban is elváltak, nem sokkal a film elkészülte után."

Késõbb meg újra összeházasodtak. És ez még pikánsabb húzás volt részükrõl! :)
eberti 2012 febr. 27. - 15:16:05 Előzmény marie1
"ki tud fennmaradni? "
nem tudod felvenni és másnap, vagy pár nap múlva megnézni?
lszl139 2011 aug. 12. - 22:21:47 Előzmény marie1
Nekem megvan a film a gyûjteményemben.
topikos8 2010 dec. 14. - 19:57:29
Ez most színes film? Porton az egyik kép színes, másik ff.
feketevipera 2010 okt. 21. - 08:36:04
Sajnos nekem nem igazán jött be, hiába a két színészóriás. A képminõség sem volt a legjobb, rám ez is zavaróan hatott. Az alapötletet amúgy jónak találtam, csak helyenként vontatott volt a történetszövés. Amúgy meg azt hiszem, a filmnek megadta a pikantériáját az, hogy Burton és Taylor a valóságban is elváltak, nem sokkal a film elkészülte után.
sage 2010 okt. 04. - 20:23:39
Erre való az asztali dvd iró! :) Felveszük és alávágjuk a hangot a külföldi dvd alá :)
marie1 2010 okt. 04. - 09:05:50
Sajnos több, mint 3 év elteltével is ugyanebben a késõi idõpontban vetítik a filmet.Ezúttal rendesen az elsõ résszel kezdenék, de ki tud fennmaradni? A sok idióta lövöldözõs erõszak film helyett nézhetnénk korábbi idõpontban is ezeket a színész-óriásokat, akik még igazi karakterek voltak, és nem utolsó sorban szép emberek - akik persze a magánéletben hasonlóképpen civódtak, mint az átlagemberek.
moxika 2007 jan. 26. - 12:18:04
ez aztán gyönyörû. Teljesen véletlenül néztem be a filrõl akartam valamit és most látom, hogy a 2.rész ma lesz éjjel fél kettõkor.
furcsa is volt hogy csak a férfi szemszögébõl mutatták be a válás felé vezetõ történéseket, de azért azt nem gondoltam volna, hogy az újságból ez kimarad, mert aki szeretné megnézni és nincs internet elérése, az hoppon marad. Mert úgy néz ki hogy ezt a második részt csak úgy mellékesen a nagy éjszakában vetítik. hát nem hülyeség? ez olyan mint a füst, meg az egy füst alatt. ott is elõbb a második részt leadták, aztán a füst meg sehol, vagy csak a füstje van.gratulálok.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu