Várom a párom és a papám

Bakancslistához adom
Un jour mon pe`re viendra
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 99 perc, 2012

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Chloe közel áll a teljes boldogság állapotához, amikor épp esküvőjére készül a népszerű teniszcsillaggal egy francia kastélyban. Csak az ideális apa hiányzik a képből, aki az oltár elé vezetné. Igazi apját sosem ismerte, így azt sem tudja, hogy egy valódi arisztokrata, aki nagyon is megfelelne az elvárásainak. Nevelőapjáról olyan rossz véleménnyel van, hogy inkább meg sem hívná - ő azonban kéretlenül is beállít, és bár nem reménykedik benne, hogy Chloe szíve megenyhül irányában, legalább a konyhában kezébe veszi az irányítást az esküvői menü elkészítésénél. Eközben pedig Chloé már felvett egy színészt az ideális apa eljátszására, akit akkor lát először, csakhogy róla kiderül: túlzottan is átéli a szerepet.
Forgalmazó: Szuez Film Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2023 máj. 15. - 08:35:59 Előzmény BaszkiRiavagyok
Én úgy láttam (lehet, hogy tévedek), hogy azon a képen, amelyiken Károly herceg az előtérben épp kezet fog valakivel, a háttérben Bernard látszik félprofilból, aki egy angol főrend. Erre gondolt vissza a lány, amikor már Bernardot elzavarta és rájött, hogy ő nem színész, ahogy eddig hitte.
8/10
BaszkiRiavagyok 2023 máj. 15. - 00:39:02 8/10
Aranyos film, ugyanakkor viccesen is. Egy könnyed komédia. Nálam 10/8
Viszont van benne egy részlet,amit nem értek. Amikor a séf (a menyasszony "apja") és a vőlegény nézik a képeket. A vőlegény mondja, hogy az apja ezt sosem mondta, erre a séf azt mondja: " most mondom" és utána mutatják a képet,amin ott van. Meg a klarinét. Mintha azt sugallnák, hogy az apja....Szóval ezt nem értem. Pedig többször is megnéztem
8/10
gregga 2017 máj. 18. - 00:40:55 8/10
Nagyon kellemesen visszafogott vígjáték a sok ordenáré társa között.