Városi cowboy

Bakancslistához adom
Urban Cowboy
amerikai játékfilm, 129 perc, 1980

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Bud, a fiatal texasi srác egy jobb élet reményében a sokat ígérő partvidékre költözik, ahol Bob nevű bácsikája segítségével jól fizető állásra is sikerül szert tennie. A kisváros népszerű szórakozóhelyén, a Gilley's-ben, ahol a napi munka után a városlakók kipihenhetik fáradalmaikat, gyönyörű lányok, hideg sör és egy bikalovagló-gép várja mindazokat, akik be akarják bizonyítani, hogy nem veszett ki belőlük a vérbeli cowboy. Bud itt ismerkedik meg Sissyvel, a gyönyörű és rámenős fiatal lánnyal, akit viharos udvarlás után hamarosan feleségül vesz. Mint minden fiatal a városban, esténként ők is betérnek a Gilley's-be, és Bud egy idő után ellenállhatatlan vágyat érez, hogy kipróbálja a bikát és bebizonyítsa rátermettségét. Egy Wes nevű srác azonban jobbnak bizonyul nála, mire Bud elhatározza, hogy nem hagyja ennyiben a dolgot. Kettejük vetélkedését csak bonyolítja, hogy Sissy is mindenáron részt akar venni a versenyben, és míg Bud tiltja, Wes szívesen segít neki...

Stáblista:

Szereplők

Buford 'Bud' Uan Davis
Sissy Davis
Wes Hightower
Bob Davis bácsi

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
toothlaszlo@gmail.com 2015 júl. 09. - 14:13:06 Előzmény filoszemitabéla
:)
Néha túl kell nézni a láthatón...Ez a film teljesen nem arról szól,amit mondtál :)Nem a falusi bikaugró tahókról az egyszer biztos.
toothlaszlo@gmail.com 2015 júl. 09. - 14:11:09 Előzmény filoszemitabéla
:)
Néha túl kell nézni a láthatón...Ez a film teljesen nem arról szól,amit mondtál :)Nem a falusi bikaugró tahókról az egywzer biztos.
filoszemitabéla 2013 aug. 27. - 18:17:40
Rettenetes film! A falba tudnám verni a fejem, hogy annak idején végig néztem.
Egyáltalán ki a francot kellene, hogy érdekeljen Magyarországon amerikai vidéki tahók esti szórakozása egy mûbikával?
Van nálunk is elég tahó esténként a kocsmákban. A saját tahó mégis csak érdekesebb, mint az idegen.