Végső ítélet

Bakancslistához adom
Final Verdict
kanadai krimi, 90 perc, 2009

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Az ügyész, Megan Washington, megnyer egy egész karrierjét meghatározó ügyet, amiben felesége meggyilkolásáért elítéli William McCauley-t, a bukott vendéglőst. Majd egy évtizeddel később újratárgyalják az ügyet, amitől Meg és a főnöke, Ray Voss államügyész - aki egyben Meg szeretője - karrierje beindult, és a dühös McCauley szabadlábra kerül. Miközben a korábbi elítélt azon van, hogy tisztára mossa a nevét, Meg és Ray az üggyel kapcsolatos eltűnt tényeket és tanúkat próbálják előásni.

Stáblista:

Szereplők

Megan Washington
Casey Gordon
William McCauley
Lewis nyomozó

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
dantonb 2012 márc. 23. - 01:22:11
Hát sajna a Te érzéseid a tiedek,a valóság meg idõnként egész más .Aki elolvassa az elõzményeket az mindössze azt találja hogy ellenvetésel éltem teljesen normális stílusban,te pedig egybõl védekeztél valamiféle fals egyéni érzésvilág okán:)
dantonb 2012 márc. 22. - 22:05:18
Mi lenne ? csak mivel nekem pl gyökeresen más a tapsztalatom és ezért a véleményem is ,bátorkodtam ennek hangot adni.Remélem nincs azzal baj hogy nekem meg egyáltalán nem tetszsenek a kanadai krimik,gagyiknak tartom azokat. Erre találták ki a Fórumot hogy vélemények ütközzenek.teccik értenyi?
dantonb 2012 márc. 21. - 23:11:21 Előzmény oldbone
nem ám,? ócska kilósárúk.
Marcipáncica_ 2011 márc. 07. - 20:10:30
Nem volt rossz, amolyan közepeske. Egyszer jó. Ez a nõci meg tényleg iszonyat nõies, nem az a tipus akire azt mondom hogy szép vagy gyönyörû, hanem az akinek nagyon erõteljes kisugárzása van!!
vitkovits 2011 márc. 07. - 14:30:27 Előzmény Marcipáncica_
Maga a krimi nem rossz, egész érdekes, de pislákoló fényét nagyban emeli Erica Durance személye, személyisége - ebben is a szokásos "Nagyon Nõ - NN" formáját hozza.

Nem semmi ez a nõies színésznõ: amit a mimikájával, a szájával és az arcizmaival mûvel, maga a tömény ER(ot)ICA! (60 fokos kisüsti, bár azt a fajta töménységet Õ valószínûleg nem esmeri...)
oldbone 2011 márc. 07. - 12:24:52 Előzmény Marcipáncica_
A kanadai krimik általában nem rosszak ... bár a borzóngósabbakat (thrillerek) jobban kedvelem. ;)
Csak - mint mindenhol - sok az ismétlés. :(
Marcipáncica_ 2011 márc. 05. - 15:51:38
Erica miatt megér egy próbát... aztán majd meglátjuk.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu