Veszélyes zóna

Bakancslistához adom
The Zone
amerikai akciófilm, 91 perc, 1995

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Rowdy Wallers, a haditengerészet volt pilótája egy különleges megbízatást kénytelen elvállalni: Moravash-ba kell utaznia, hogy meghiusítsa az ottani maffia fegyverkezési tervét, és megölje vezetőjüket, Lothar Krasnát. Csinos, fiatal nőt kap társnak maga mellé. A maffia azonban érkezéséről értesülve minden lehetőséget kihasznál ártalmatlanná tételére. A látványos, izgalmas akciófilm sok jelenetét Magyarországon forgatták.

Stáblista:

Szereplők

Rowdy Welles
Dick Althorp
Lothar Krasna
Mikaela/Mike

Hozzászólások

Szerinted?
Mardel 2020 szept. 14. - 13:34:54
A vasember írta a forgatókönyvet??
2/10
stupek2 2016 nov. 16. - 12:17:28 2/10
Spoiler is felfedezhetõ:
Igen sok jelenet Magyarországon készült, annak ellenére az itt forgatott jelenetek elég gagyik: A piacon fut a fõhõs, de elnézést kér a nyugdíjas nénitõl, akit arréb tol, a piacon lövöldöznek, de senki nem bújik el, mindenki megy tovább normális tempóban, sokan belenéznek a kamerába. A villamos nyitott ajtóval közlekedik amit a fõszereplõ utolér, az üldözõ nem. A villamos nem áll meg a sokáig, az eddig nyitott ajtó most be van csukva, de lábbal kirugható, és bár egy ember leugrik a villamosról a vezetõ nem áll meg. A fõszereplõ több mint 10 méter magasról ráugrik egy PVC takarófóliára, ami nem szakad be.
Az is érdekes hogy egy vegyiüzembe olyan könnyû bemenni, majd a fõszereplõ véletlenül a nõi öltözõbe nyit be, ahol éppen miért is ne meztelen nõk öltöznek. Nyilván mûszakváltás van, gondolhatnánk. Ámde a fõszereplõ bemegy utána a férfi öltözöbe, ahol egyetlen férfi sincs.
Az is érdekes, hogy egy vegyiüzemben komlett lakás van, de az még érdekesebb mikor a fõnök szexelni akar a barátnõjével és a barátnõ elmegy zuhanyozni, a fõnök, mintha nem is tudná mi következne, randit ad a MEZTELEN barátnõjének estére, és elmegy. (befejezetlen történet)
Rendkívûl nevetséges, mikor a vegyi üzem repülõgéphangárjában benzinkút van, majd víz színû benzinnel fellocsolják a talajt, majd elkezdenek golyószórõval lövöldözni, ami úgy szikrázik mint a csillagszóró, de az elõzõekben benzinnel fellocsolt talaj nem gyullad meg.
A vadászgépet (ugye vegyiüzemben ilyennek kell lennie) el lehet indítani, a hangár ajtó természetesen nyitva van. Gépfegyverrel lövik a vadászgépet, de természetesen egy golyó sem találja el, a vadászgépen nincs fegyver. A repülõgépes üldözés alatt ez a nyávogó gitárzene megfájdította a fejem.