Vicces Maca

Bakancslistához adom
Funny Cow
15 éven aluliak számára nem ajánlott angol vígjáték, filmdráma, 102 perc, 2017

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Egy női komikus felemelkedése és tündöklése a múlt század hetvenes-nyolcvanas éveiben, Észak-Anglia iparvidékén. Margaretnek problémás, erőszakos gyermekkora volt. Nem mintha felnőttként jobb élete lenne. A féktelen kapcsolatoktól a kemény életmódon keresztül egyetlen szándék vezette, hogy stand-up komikusként színpadra léphessen. Esténként Margaret a munkások klubjaiban lép fel, egyetlen komikaként a csupa férfiből álló világban, műsorát a nyers élettapasztalataiból gyúrja össze.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sexykex 2020 okt. 15. - 08:44:45 6/10
Vicces Macának sokáig nem volt kedve nevetni. Egy ilyen apa után művészet egy azonos kaliberű férjet választani. Ugyancsak művészet a bugris család, rokonság és környezet után színpadra lépni és elvarázsolni a közönséget. Kivétel, ha azok is parasztok, vagy szimplán bunkók. Mégis azt hiszem a komédiához, a stand-uphoz bölcsesség és intelligencia szükségeltetik, a pódiumra pedig születni kell. A csajszinak az értelmiségi pali túl sok volt, a filmben viszont helyenként értelmiségiként szólalt meg. Van itt-ott némi ellentmondás, de láttam már ettől sokkal rosszabb filmet is és nem is keveset.
4/10
itsme1 2020 okt. 07. - 15:21:59 4/10
Az életrajzi filmeket mindig nehéz értékelni, hiszen nem várhatunk ideális dramaturgiát, ha hűek akarunk maradni a történésekhez. Bár erre azt is mondhatnám, akkor minek megfilmesíteni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu