Vidám háború

Bakancslistához adom
Keep the Aspidistra Flying
angol romantikus vígjáték , 101 perc, 1997

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Romantikus komédia George Orwell (Keep the Aspidistra Flying című) regénye alapján. Az 1930-as években, Londonban, a sikeres reklámügynökségi cikkíró, Gordon (Richard E Grant) belefárad kufárkodó életmódjába, felmond és költő lesz. Közben divattervező barátnője, Rosemary (Helena Bonham Carter) amiatt aggódik, hogy a férfi sohasem fog családot alapítani vele, különösen akkor, amikor új nomád életstílusa ráadásul szegénységet is jelent.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
flyingsnail 2009 okt. 20. - 19:26:03
Hát valóban botrányos, ami ezen a csatornán folyik.
Éppen ma reggel elmélkedtünk a testvéremmel, hogy ha ennyire nincsen a csatornának pénze biztosítani a jó szinkront, akkor miért nem csak feliratozzák a filmeket? Még az is jobb (én inkább részesítem elõnyben a feliratot egyébként is), mint végigszenvedni vagy nem nézni meg egy filmet a sz*r szinkron miatt.
Úgy tûnik akkor ezt a filmet sem nézem meg....
1/10
laborador 2009 szept. 16. - 19:32:10 1/10 Előzmény leva61
Rohadjon meg a szinkronrendezõ!!!
1/10
leva61 2009 aug. 30. - 10:02:23 1/10 Előzmény kovag55
Maximálisan egyetértek, én már egyáltalában nem nézem a csatornát, mivel a szinkron botrányos! Szomorú, hogy néha igen jó filmek, nagy mûvészekkel nem nézhetõk a szinkron miatt. Egyébként a fordításokat is biztosan a legolcsóbb dilettánsokkal végeztetik, akik az angol nyelv alapjaival sincsenek tisztában és szótárral fordítják a mindennapi élet kifejezéseit. Így a nézõnek a film során többször is át kell fordítania (értelmeznie) az elhangzó mondatokat. Na és a tegezés-magázás!?
B O T R Á N Y O S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kovag55 2009 aug. 24. - 19:31:06
Teljes mértkben egyetértek, elviselhetetlenül pocsék ezen a csatornán a szinkron. Már teljesen leszoktam a csatorna nézésérõl. Ahogy látom a bejegyzésekbõl, nem vagyunk egyedül az észrevételekkel. Vajon a csatorna tulajaihoz nem jutnak el ezek az üzenetek, vagy tesznek rá?
ptomy 2009 aug. 12. - 00:07:20 Előzmény oeruelt
Sajnos teljesen igaz, hogy borzalmasak a szinkronhangok többsége a Movies24-en. Különösen egy hang van, ami teljesen lerontja az élvezhetõséget, persze ebben a filmben is erõltették.
oeruelt 2009 júl. 15. - 10:11:24
Eléggé jó arcok, bizonyára szórakoztató történet, de egyszerûen képtelen voltam öt percnél hosszabb részleteket nézni belõle, mert annyira idegesített a kifejezetten szar szinkron! Általában is, a csatorna (movies24) filmjeinek többnyire iszonyú a szinkronja, ugyanaz a tucatnyi színész beszél egy bádogvödörbe nazális hangon, nulla (na jó, 0,1-es) átéléssel. Nagyipari, élvezhetetlen munka (volt, hogy egy kb. 50-es, whiskey áztatta torkú pasit egy hangra cca. húszéves fiúcska adott), ennél sokkal többet érne, ha feliratoznának. Legalább megtanulna a népesség olvasni, meg valamennyire angolul. Ja, és lehetne nézni a filmjeiket...