Világot látok

Bakancslistához adom
Please Stand By
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 93 perc, 2017

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Dakota Fanning egy autista Star Trek rajongót alakít, Wendy-t, aki megszökik gondviselőjétől, hogy az ötszáz oldalas Star Trek regényével részt vehessen egy forgatókönyvíró versenyen. A lány hősi eposzának főhőse Spock, aki a Deep Space Nine-ra is ellátogat. A lány élete szűk körben mozog, meghatározott menetrend szerint él, amitől eltérni nem ajánlatos, mert összezavarja. Audrey, a nővére az egyetlen, aki befogadhatná, de saját családja miatt nem tudja felvállalni. Wendy szökésével egy igazi road-movie indul, jó és rossz kalandokkal teli, hogy odaérjen a leadási határidőre.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Karczaghy Gábor 2020 máj. 11. - 12:12:57 8/10
Nagyon tetszett a film, érdekes, izgalmas és emberi. Laikusként úgy érzem, jól mutatja be egy autista/Aspergeres életét egy fiatal lány életén keresztül. A számukra fontos napi rutin, lépésről-lépésre megtanult mindennapi dolgokkal és az ebből való kilépés nem kis kalandjával. A külvilág emberi és néha embertelen reakcióját is jól mutatja be. Mivel Dakota szemével látjuk az eseményeket, még a nyomasztó helyzetek, és a becstelen embereken is viszonylag indulat nélkül tudunk túllépni. Talán a kreatív gondolkodás képességét egy kicsit túlzásba vitték.
8/10
dandelion83 2020 ápr. 19. - 13:08:32 8/10
Nagyon jó film, tetszett! Lassú, drámai, lassan bontakoznak ki a cselekmények, az egész történet egy keretbe van foglalva, és a drámaiság ellenére is pozitív marad végig a fim. A szereposztás, a zene, a sztori, minden nagyon a helyén volt, Dakota kisasszony pedig hozta a tőle elvárt kötelezőt.
8/10
InteriorLulu 2020 ápr. 03. - 19:38:24 8/10
Szerencsére nem vígjáték, hanem dráma. Emiatt is lehet olyan jó, amilyen. Dakota Fanning pedig piszok jót alakít, persze ő már kislányként is igen tehetséges volt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu