Vírusháború

Bakancslistához adom
Jik zin
hongkongi-kínai akciófilm, 122 perc, 2012

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Jon ügynök veszélyes elítéltet, egy mérgező anyagokkal kísérletező tudóst kísér egy másik országba, amikor csapatának egyik tagja elárulja őket. Jont fejbe lövik, a tudóst pedig elrabolják. Jon egy kórházban tér magához, ahol az orvos közli vele, hogy csak néhány hete van addig, míg az agyába fúródott golyó teljesen meg nem bénítja. Édesanyjától megtudja, hogy van egy testvére Malajziában, ezért a keresésére indul. A repülőgépen összeismerkedik egy szimpatikus orvossal, aki felajánlja, hogy megpróbál segíteni rajta, Malajziában azonban mindkettőjüket elrabolják. Kiderül, hogy az emberrablók meg akarják fertőzni a világot egy rég kihaltnak hitt betegség vírusával.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
benjamingal 2013 dec. 14. - 23:54:11
Nagyon rossz film, nem ajánlom senkinek:) gagyi..
hektor18 2013 nov. 13. - 08:39:32
lenne egy kérdésem:múlt héten volt a fim mánián a Flash Point-Tûréshatár címû film és még nincsen fent sehol sem remélem fent lesz az a film is hamarosan vagy anyira rosz film hogy senki sem vette fel?
5/10
Dalmát 2013 nov. 12. - 16:07:59 5/10
Én sem tartom valószínûnek, hogy a Film Mánia vágta volna ki a fejlövést, hiszen a film késõn is ment, és 18 éven felülieknek besorolással adták (amit egy kicsit soknak is érzek, 16-osba is simán belefért volna).
aser10 2013 nov. 12. - 10:03:02
Na igen, az operatõri munka szép volt, az akciók is rendben, de mint film csak egy egyszer nézhetõs darab, a népszerû és kiváló színészek ellenére is (bár Jay Chou-t jobb szeretem ha énekel és zongorázik, Nicholas Tse most nem jól alakított, ennél õ sokkal jobb tud lenni), a gyenge karakterek, a gyenge dramaturgia és a szépelgõs érzelgõsség nem tett jót a filmnek. A rendezõ számomra ismeretlen név. A fejlövést tényleg kár volt kivágni, nem is értem. Talán nem is a Film Mánia nyirbálta meg, lehet nyugatra így adták el a hongkongiak.
5/10
Dalmát 2013 nov. 12. - 01:04:34 5/10
Csodálatos operatõri munka, csapnivaló vágás. A jó sok túlzás ellenére egész jó akciófilm lehetett volna, ha nem vérzik el a vágóasztalon.
Ráadásul a Film Mánián vetített verzió csonkított is, a kulcsjelenetbõl kivágták a fejlövést, ami nélkül elég hülyén nézett ki az egész. Nem értem, mi a fenéért kellett belepiszkálni, ettõl még nem lett a film családi mozi.