Vissza a feladónak

Bakancslistához adom
Dead Letter Office
ausztrál romantikus vígjáték , 91 perc, 1998

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Alice-nak gyermekkora óta az az álma, hogy eltűnt édasapja nyomára bukkan. Leveleit évek óta hiába küldözgeti az általa ismert címre, mindig a posta küldi vissza azzal, hogy a küldemény kézbesíthetetlen. Végső elkeseredésében munkát vállal a Kézbesíthetelen Levelek Irodájánál. Az iroda, mint e kiméletlen világunk elfelejtett, álmos kis sarka, szinte irreálisan működik. Munkatársai, akik szenvtelenül stemplizik a leveleket, például egy hazafelé utat nem találó galambot nevelgetnek... Alice itt az irodában szembesül azzal, hogy kallódó levele csak egy a sokezer veszteglő álom és remény között. Frank, az iroda vezetője, chilei menekült, évek óta múltjának sebeiből, érzelmi kirekesztettségben él. De Alice lázas keresése, tenni akarása a "levélíróért", kimozdítja ebből az állapotból. Az Iroda meglehetősen bizarr hely a szerelem fellelésére, mindketten tudják - dehát ez történik velük...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Nima24 2009 aug. 19. - 13:12:59 Előzmény zsorzsika
Írtam neked, de még nem válaszoltál. Lehet, hogy nem kaptad meg? Még mindig érdekelne a film.
zsorzsika 2009 márc. 08. - 22:07:48 Előzmény Nima24
DVD-n, de eredeti hanggal, és nincs hozzá felirat. VHS-en is megvan, de a minõség nincs garantálva ...
Írj ide:zsorzsika@freemail.hu.
Nima24 2009 jan. 20. - 12:53:28 Előzmény zsorzsika
Komolyan??? Nem is tudod, milyen régóta keresem... Tök véletlenül néztem meg még annak idején, és nagyon megtetszett. Milyen formátumban van meg?
zsorzsika 2008 dec. 04. - 08:21:07
Nekem megvan. Az egyik kedvenc filmem, biztos azért, mert semmit nem vártam tõle, mikor leültem megnézni, és nagyon kellemes csalódásban volt részem. Miranda Otto kedves lénye és George Del Hoyo sármja megteszi a hatását.
Nima24 2008 febr. 11. - 12:04:06
Sziasztok!

Nincs meg valakinek ez a film? Egyszer láttam a Duna tv-n és nagyon tetszett. Sehol sem találom. Remélem valaki tud segíteni.