Vissza a jelenbe 2.

Bakancslistához adom
Hot Tub Time Machine 2
amerikai vígjáték, 93 perc, 2014

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A kultikussá vált film folytatásában Lou hamarosan mint az internet atyja lesz népszerű, ám egy ismeretlen merénylő lelövi. Nick és Jacob elhatározzák, hogy időgépet építenek. Ezzel akarnak visszamenni a múltba, hogy megelőzzék a mrényletet, és ezáltal megmentsék barátjukat. A számításokba azonban hiba csúszik, és véletlenül a jövőben kötnek ki Adam Jr.-ral. A kis sapatnak így először a jövőt kell megváltoztatnia, hogy megmentsék a múltat, ami valójában a csapat cseppet sem egyszerű jelene.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
sorozatneked.hu 2018 okt. 09. - 23:10:57 Előzmény kobax
3/10

Ez jobban sikerült? Biztos beszívva nézted meg. Ekkora f*st már rég láttam, ami annak fényében nagyon szomorú, hogy az első aránylag jó volt. Ne nézzétek meg, ha jót akartok magatoknak...baromság az egész, tele gusztustalan vagy már ellőtt poénokkal!
Kit Fisto 2018 aug. 31. - 20:01:23
Tipikus rtlklub film, mintha kifejezetten az ő műsorkínálatukhoz írták volna, nem is értem, mit keres a tv2 műsorán.. Nem ezt nézni, de még azokat a csatornákat nézni sem érdemes, amik az ezt leadó csatorna mellett vannak! Értékelésem mínusz 83!
delfinoraptor 2016 jan. 31. - 22:27:59
Látom én vagyok az egyetlen, akinek igazán bejött. Utálom az amerikai vígjátékokat, de a Hot Tub Time Machine annyira eltalálta a pillanatnyi igényeimet mindkét esetben, hogy nem tudok róla rosszat mondani. Akkora baromság, hogy már jó, és a legjobb, hogy nincs erõltetett mondanivaló. Nem a világ legjobb filmje, de Amerikai pite vagy Cool-túra típusú filmeknél sokkal jobb.
4/10
Sunboy 2016 jan. 17. - 01:25:37 4/10
Azért néztem meg csak, mert az elsõ rész a maga stílusával bejött. A folytatása cserébe nagyon gyenge lett. Már az elején kiderül, hogy a régi csapatot nem kapjuk vissza, de sebaj kárpótolnak minket egy kellõen töketlen karakterrel. Ja igen, a jövõben vagyunk (végre), ahol keressük, hogy a múltban ki akar minket megölni, ami nem is a múlt, hanem egy párhuzamos jelen jövõjének a múltjának a mégis ezen jövõje. Pár erõltetett poént elnyomnak, és hurrá legyél boldog. Mindez olyan bénára sikerült, hogy a végén tök random és indok nélkül visszamennek a múltakba és mindent eljátszanak / megváltoztatnak. Ezért kár volt.... 4/10
lacy 2015 dec. 27. - 11:17:02 Előzmény kobax
Húzónévnek nevezik az ilyet...
Szóval ha látják kiírva akkor bemennek a népek miatta a moziba, persze aztán jön a csalódás mert volt 2x3 perces szinte néma szereplése
7/10
kobax 2015 máj. 28. - 23:51:52 7/10
Valamivel jobban sikerült, mint az elsõ rész, de továbbra is "egyszernézõs" kategória.
Bár az eleje elég kusza, de a végére felnõttek a fiúk a feladathoz - legalábbis jobban, mint az elsõ rész esetében.
Chevy Chase szereplését már az elsõ részben sem igazán értettem, itt meg végképp...
7/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu