VIVA Comet 2006

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A műsorban kiderül, hogy kik nyerik Magyarország legrangosabb zenei díjátadóján a VIVA COMET gömböket 2006-ban. A nézőknek rendkívül nehéz dolga volt a kedvencek megválasztásánál, hiszen nem akárkik kerültek a jelöltek listájára.

A színpadon a hazai élet sztárjai lépnek fel, így az idei jelöltek közül: a Back II Black, a Belga, LL Junior, Lola, a Kentaur, a Kozmix, a tavalyi VIVA COMET győztes Nox együttes, valamint az Edda Művek. Természetesen nincs VIVA COMET duettek nélkül, így 2006-ban Baby Gabi és Kefir, valamint a Magna Cum Laude és Sub Bass Monster közös és egyedi produkciója színesíti majd a műsort.

Az est külföldi sztárvendége a Tokio Hotel. A hatalmas népszerűségnek örvendő csapatot először a VIVA COMET díjátadón láthatja a magyar közönség. Az együttes iránt hazánkban is óriási az érdeklődés, ezért a rendezvény szervezői megkettőzött biztonsági őrzést és felügyeletet rendeltek el. Az Európa első számú kedvenceként számon tartott együttes fellépése mellett, a Tokio Hotel előzenekara, a Blog 27, valamint a Royal Gigolos és Aneela is látható lesz a színpadon.

A jelöltek is nagy izgalommal várták a díjátadó ceremóniát. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy felfedjük, Palcsó Tomi népszerűsége még mindig töretlen, mint ahogy Gáspár Laci fénye sem kopott meg, így természetesen ők is ott vannak a lehetséges díjazottak között. Nagy meglepetésre 2005 üstököse, Lola is belopta magát a jelöltek közé, méghozzá nem is egy, hanem rögtön két kategóriában. Persze, az új kedvenc mellett régi ismerősöket is köszönthetünk, a Back II Black, a Crystal, vagy éppen a Kozmix mellett új színt visz a VIVA COMET háza tájára, hogy a sokáig rétegzeneként kezelt Belga zenekar rajongótábora is izzíthatta a telefonját, a szókimondó fiúk ugyanis szintén jelöléssel büszkélkedhetnek.
Az idei VIVA COMET egyik érdekessége, hogy a jelöltek között két korábbi VIVA COMET győztes is szerepel, így a Groovehouse és Gáspár Laci. Továbbá 2006-ban három dupla jelöléssel büszkélkedhet a Belga, Yonderboi és Lola.

A videoklipek kategóriájában egy öt tagú szakmai zsűri döntött a legjobb videoklipnek járó VIVA COMET díj sorsáról, így a Kossuth-díjas színésznő, köztiszteletnek örvendő rendező Eszenyi Enikő, Zoób Kati hazánk egyik legnagyobb divattervezője, Erdélyi Zsolt reklámszakember és médiaszemélyiség, Sebestyén Balázs, televíziós- és rádiós műsorvezető és Zsidró Tamás mesterfodrász választotta ki, hogy melyik klip a befutó.

A VIVA 2006-ban újabb kategóriával bővítette a VIVA COMET színes zenei palettáját. A Magyar könnyűzenéért VIVA COMET kategóriában a zenetévé nem állított jelölteket, egy győztest neveztek meg az alábbi szempontok alapján: legalább 10 éves karrierrel rendelkező előadó/együttes, aki ma is kiemelkedően népszerű a VIVA célcsoportjának (15-20 évesek) körében.

A díj nyertese ebben az évben az a csapat, amely ma is képes stadionokat megtölteni, és zenéjével a szívekhez szól. Az első Magyar Könnyűzenéért VIVA COMET díj az Eddához kerül, melyet a díjátadón vehetnek át.

A díjakat neves médiaszemélyiségek és a közéletből ismert személyek adják majd át, Eszenyi Enikő a legjobb videoklip kategóriának, Kapócs Zsóka a legjobb szóló előadónak, Lilu a legjobb együttesnek, Németh Kristóf a legjobb DJ-nek és Fenyő Iván a legjobb új előadónak nyújta majd át a VIVA COMET gömböt.

Ebben az évben nem egy, hanem két pár kéz ragad mikrofont, a VIVA két népszerű műsorvezetője, Kisó és Kristóf konferálja majd fel a produkciókat, és persze a nyerteseket.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
xzibit2009 2009 jún. 19. - 09:06:17
fúúúúúúúúúj Tokio Fotel!!!
fúúúúúúúúúj Balga!!!!

Nincsen már értelmes magyar zene a közönség elõtt....
evibaba5 2006 dec. 04. - 08:48:57 Előzmény beetyke
mi az email címed mert emailezhetnénk mert én is imádom a TOKIO HOTELT!!! könyi!!:-)
beetyke 2006 jún. 04. - 14:57:54
TTOOKKIIOO HHOOTTEELL
beetyke 2006 jún. 04. - 14:56:28
Az elsõ fél óráról lemaradtam és sajna nem tudom mi volt ott!! : )
beetyke 2006 jún. 04. - 14:52:56
nem tudom mért kapták és mit, de az edda kapta :DDDDD
beetyke 2006 jún. 04. - 14:43:07
Belgaaaaaaaa!!!!
beetyke 2006 jún. 04. - 14:32:45
legjobb szoló elõadó???!!!ezt nme is tudtam ........
beetyke 2006 jún. 04. - 14:32:09
Gáspár Laci!!!!! :S
beetyke 2006 jún. 04. - 14:03:10
és igen!!!!!!!!!!!!!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beetyke 2006 jún. 04. - 14:02:03
Remélem a groovehause fogja megkapni a viva comet legjobb eggyüttes címét!!!