XX. századi Drakula

Bakancslistához adom
Last Rites
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 103 perc, 1988

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A katolikus pap nyugalmas világa felborul, amikor menedéket nyújt egy üldözött asszonynak, akinek szépsége és romlottsága megigézi őt. Angela egy meggyilkolt maffiafőnök szeretője volt, és bérgyilkosok vadásznak rá. A pap védelmébe veszi a menekülő nőt, de nem tudja, mit vállal ezzel magára.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
éljen május 1.! 2018 aug. 12. - 01:52:42
Azért Daphne Zuniga itt (legalábbis véresen, ruha nélkül) kifejezetten szép volt. Az Űrgolyhókban alakított nagyot, de abban nem tűnt fel, hogy szép is tud lenni...
Az azért nagy poén volt rögtön az elején, hogy óriási kefélés, a pasi hirtelen megfordul és a pöcse úgy összement, hogy ki sem látszik a szőrszálak közül. :D
A magyar címért meg téneg jár a tökönrúgás az elkövetőnek...
Kósa András 2008 júl. 28. - 09:51:52
Az eredeti cím-Az utolsó kenet,tényleg jobban hangzik.Amúgy egy szimpla maffiózos film.Én is csak Berenger miatt néztem meg.A Szakasz óta kedvelem.De ez a filmje elég gyenge.
csibilla 2008 júl. 27. - 20:44:50 Előzmény Piktor
:)))
Sajnos nem tudom, de örömmel segítenék... talán a szerkesztõségnél kellene keresni az elmeháborodott elkövetõt. Egyébként nézhetõ a film? (Mert ismertetõ persze nuku...)
Piktor 2008 júl. 27. - 12:40:06
Vajon aki a magyar címet adta a filmnek, megnézte? Szeretném tudni, hogy ki az az elmeháborodott, aki a Last Rites-t így fordította le. Kérem, hogy akinek van információja, segítsen, ígérem az inkvizíció kezére juttatom.
A filmnek semmi köze sem a II. századhoz, sem Drakulához.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu