Zene az életem

Bakancslistához adom
Soundtrack to my life
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm sorozat, 2006

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A 28 részes angol zenei sorozatban a 80 és 90-es évek pop idoljai és a közelmúltban befutott popdívák egyaránt nyilatkoznak zenei pályafutásukról, a kezdetektől a kirobbanó sikerig vezető útról. A stúdióbeszélgetéseket unplugged zenei betétek színesítik, melyek részben saját számaik, részben kedvenceiktől átvett dalok. Nosztalgia, minőségi zenék és mai trendek! Egy kis ízelítő a sztár kavalkádból: Katie Melua, Marc Almond, Savage Garden, Sophie Ellis Bextor, Alison Moyet, Gabrielle, Craig David, Ali Campbell (UB 40), Billy Bragg, Chris Rea, Curt Smith. Ki ne hagyd - igazi hétvégi zenés szórakozás!
Sophie Ellis-Bextor karrierje 1997-ben kezdődött, a Theaudience nevű zenekarban énekelt. 2001-ben jelent meg debütáló albuma, a "Read My Lips". Miután fia, Sonny megszületett, egy kis időre abbahagyta az éneklést. Még 2004-ben bejelentette, hogy dolgozik harmadik albumán, ami végül csak 2007-ben jelent meg "Trip the Light Fantastic" címen.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2010 júl. 17. - 10:33:59
Tetszik Sophie Ellis Bextor néhány száma, bár fémesen csengõ hangját kicsit nyugtalanító érzetet keltõnek, enyhén idegesítõnek tartom.
Szerintem máig a Groovejet (If This Ain't Love) címû dala a legjobb - abban nem érzem a fentebb említett dolgokat sem.. (persze nem azért a legjobb)
Nem csak tehetséges, de valószerûtlenül szép is.