Jamie vidéki konyhája - Karácsony

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol ismeretterjesztő film, 1. rész, 60 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Jamie eloszlatja a karácsonyi stresszről szóló legendát, és ha hiszünk neki, visszakapjuk magát a karácsonyt. Ha Jamie tanácsát követjük, nyugodtak, szervezettek és felkészültek leszünk, a karácsonyi ebéd pedig biztos sikert arat. Szerinte a hozzávalók minősége nagyon fontos. Jamie-t meglátogatják a liba- és pulykaszakértők, és tanácsokat adnak, mire ügyeljünk, ha a legjobb szárnyast akarjuk kiválasztani. Jamie és Brian, a kertész némi zöldség után néz a kertben, és Gennaro, Jamie olasz mentora is bekukkant, hogy gesztenyét süssön. Jamie bemutatja a tökéletes sültek titkát, és tippeket ad ahhoz, hogyan készítsük el és süssük meg a szárnyasokat, hogyan készül a tökéletes sült burgonya, hogyan díszítsük a legnagyszerűbb salátákat, és hogyan készítsünk szenzációs húsos pitét. Jamie tanácsait és tippjeit megfogadva a karácsonyi készülődés a konyhában mindig feszültségmentes lesz.

A műsor ismertetése: Jamie Oliver ezúttal a karácsonyra készül. Vidéki konyhájában klasszikus és új recepteket készít el sajátos, laza stílusában. Ételeinek lényege az egyszerűség, de persze az alapanyagok is rendkívül fontosak. Hiszen Jamie szerint minden azokon múlik. Így aztán a fiatal szakács most is a kertjében termelt bio-zöldségekből, az ott nevelt állatokból, illetve a környéken élő vadállatokból főzi meg az ínycsiklandó karácsonyi menüt.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?