Az aktuális rész ismertetője: Paul elindul az éves Bermagui tengerparti vásárra, és felállítja második standját. Ezúttal az új grillsütőjét és sok csirkét visz magával. Közben a farmon Bessie még egy kört fut a szomszéd bikával, de sajnos még mindig nincs semmi jele a sikernek. Nincs azonban idő az aggodalomra, mert eljött a paradicsomszüret ideje, és Paulnak ki kell hozni a legtöbbet a bajba jutott termésből.
A műsor ismertetése: A mostani, kihívásokkal teli időkben sokan álmodozunk egyszerűbb életről. A régi szép időkről, amikor a családdal és a barátokkal lehetett elfogyasztani a saját termesztésű hozzávalókból készült ételeket. Arról az időszakról, amikor a konyha volt minden otthon központja. És ki ne ábrándozna egy életről távol a nagyvárosok zajától? A vidéki házról, ahol friss a levegő és van elég mozgástér. Most eljött az idő! Paul West ausztrál szakács gazdálkodni kezd, és az alapokhoz visszanyúlva építi fel új életét egy takaros vidéki parasztházban. Újra felfedezi a nagyszüleink által oly jól ismert praktikákat és a recepteket, amelyek generációkon át kísérték az emberiséget. Miközben Ausztrália csodálatos tájait láthatjuk a háttérben, ötleteket kapunk Paultól arra, hogy hogyan alakíthatjuk ki saját zöldségágyásunkat és fűszernövénykertünket, valamint tanácsokkal lát el a komposztálással kapcsolatban is. A műsor a főzőshow-k keretein túllépve a farmok világának szépségéről és az élet gazdagságáról szól - a fő összetevőkről, amelyeknek köszönhetően jó betérni Az én vidéki konyhámba!
Hozzászólások