A káprázatos mediterrán világ

Bakancslistához adom
dokumentumfilm, I / 2. rész

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Sir Trevor ellátogat három helyre, ahol a táj határozza meg az ott élők életét. Szantorinin olyan barlangokban jár, melyeket emberek vájtak a vulkáni kőzetbe.

A műsor ismertetése: A brit hírtudósító, Sir Trevor McDonald kíséretében a mediterrán régió különleges, a turisták többsége által nem ismert helyszíneire juthatunk el. Meglátogatjuk többek közt az Onassis család elhíresült Christina O luxushajóját, ahol Jackie Kennedy is hagyta magát kényeztetni; és részt veszünk egy meglepő törökországi teveviadalon is. Akik már sokat jártak a Földközi-tenger mentén, azok számára is sok újdonságot tartogat a sorozat.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
torpapus 2015 júl. 29. - 19:03:43
Sajnos a ma mûsorra kerülõ részben is több ,valószínûleg fordítási hiba, számszerû tévedés fordul elõ pl.: 100 Celsius fokos láva.
illuminator 2015 márc. 05. - 08:51:10
A Nápolyról szóló rész elsõ percében a következõ mondat hangzik el:

"Ha Rómától 40 km-re északra utazunk, elérjük Olaszország harmadik legnagyobb városát. Ez Nápoly."

..miközben a képen Olaszország térképe látható, illetve ahogy a kép ráközelít a Rómától köztudottan 200 km-re Dél-Keletre fekvõ Nápolyra.

Ha nem hallom a saját fülemmel, biztos nem hiszem el, hogy ez lehetséges.

Rengeteg kapitális hülyeség hangzik el az ismeretterjesztõ csatornákon, ezek legtöbbje valamilyen mennyiségi adat, amiket össze-vissza kutyulva fordítanak le magyarra, teljesen képtelen számokat közölve. De ez a Rómától 40 km-re északra fekvõ Nápoly überel minden eddigit.