Kísért az éjszaka

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol misztikus thriller, 2. rész, 55 perc

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ahogy Nathant lassan az őrületbe kergeti az aggodalom Bob visszatérése nyomán, visszaemlékezik arra, ahogy Hollyval kezdődő kapcsolata mindkettejük számára egy új élet kezdetét jelentette. Bob egyre fenyegetőbben követeli,hogy Nathan segítsen neki eltűntetni a nyomokat az erdőben. Holly legjobb barátnője, Jacki, aki véletlenül az egyik nyomozó volt, akit megbíztak Elise eltűnésének ügyével, Bob nevének említésére visszaemlékszik arra, amikor kihallgatta Bobot, aki Nathannel együtt távozott a buliról a végzetes éjszakán.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
törökbálint 2022 jan. 07. - 19:40:47 9/10
Most láttam csak, h 4 részes, ez nagy kár, mert így túl hirtelen ért véget, pedig még többet is ki lehetett volna hozni belőle, és akár tovább fokozni az izgalmakat. Mint thriller, tökéletes volt, olyan, amilyet csak a britek tudnak. Nem is értem, miért nem volt nagyobb visszhangja. /Ja de, az rtl-en kellett volna mennie.../ A Nathant alakító szinész ritka tehetség!
8/10
Ildikó Nóra 2022 jan. 05. - 20:00:03 8/10
A 4 részes sorozat tetszett, érdekes, izgalmas volt, jók a színészi alakítások, a szinkron. Az utolsó résztől azonban vhogy többet vártam, fura volt.