A rózsa neve

Bakancslistához adom
olasz-német thrillersorozat, drámasorozat, I / 3. rész, 50 perc

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Vilmos gyanítani kezdi, hogy Remigio és Salvatore a Dolcino által vezetett eretnekmozgalom követői voltak. Adso egyre több időt tölt az erdőben a hontalan okcitán parasztlány társaságában. Az erdőkben rejtőző Anna bosszút esküszik szülei gyilkosa, Bernardo Gui ellen.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
vuvuvu nov. 29. 23:13:31 Előzmény Jonaska81
Nekem sokkal jobban tetszik mint a film, ugyanis a filmből rengeteg részlet kimaradt, és szinte követhetetlen annak, aki nem ismeri a történetet. Ebben sokkal inkább teret kap az a szellemi párbaj, ami Gui és Vilmos között zajlik. Izgalmas bölcseleti kérdésekről vitatkoznak. A filmből szinte kimarad ez a rész, amolyan gyilkosságos nyomozósdi az egész, egy Da Vinci kód előfutár.
Erikácska okt. 13. 15:45:55
Szeretem Kőszegi Ákos szinkronját, igaz kicsit elcsépelt, a csapból is ő folyik, de itt most nagyon nem tetszik! Olyan mintha a régi filmet másolnák.
4/10
Jonaska81 2021 dec. 27. - 22:12:03 4/10
Sehol nincs a 86 os filmhez képest! Se hangulatába,se a szereplők tekintetébe..Pedig vártam hogy sorozat révén hozzá tudnak tenni valamit,de inkább elvettek minden tekintetben..