Az aktuális rész ismertetője: Paul szeretné megünnepelni a helyi művészek, kézművesek tehetségét, ezért hatalmas bulit szervez a farmján. Van itt habcsók, fekete áfonyás süti, húsos pite, csicseriborsós saláta. Paulnak ég a munka a keze alatt, de szerencsére akadnak segítői. Bebizonyítja, hogy semmitől sem riad vissza, és egy különleges dallal lepi meg a vendégeit, amiben 3 tilbai évének eseményeit foglalja össze.
A műsor ismertetése: A mostani, kihívásokkal teli időkben sokan álmodozunk egyszerűbb életről. A régi szép időkről, amikor a családdal és a barátokkal lehetett elfogyasztani a saját termesztésű hozzávalókból készült ételeket. Arról az időszakról, amikor a konyha volt minden otthon központja. És ki ne ábrándozna egy életről távol a nagyvárosok zajától? A vidéki házról, ahol friss a levegő és van elég mozgástér. Most eljött az idő! Paul West ausztrál szakács gazdálkodni kezd, és az alapokhoz visszanyúlva építi fel új életét egy takaros vidéki parasztházban. Újra felfedezi a nagyszüleink által oly jól ismert praktikákat és a recepteket, amelyek generációkon át kísérték az emberiséget. Miközben Ausztrália csodálatos tájait láthatjuk a háttérben, ötleteket kapunk Paultól arra, hogy hogyan alakíthatjuk ki saját zöldségágyásunkat és fűszernövénykertünket, valamint tanácsokkal lát el a komposztálással kapcsolatban is. A műsor a főzőshow-k keretein túllépve a farmok világának szépségéről és az élet gazdagságáról szól - a fő összetevőkről, amelyeknek köszönhetően jó betérni Az én vidéki konyhámba!
Hozzászólások