Az aktuális rész ismertetője: Vikas bejárja Kocsín utcáit, hogy megismerkedjen a helyi teakultúrával, és megkóstolja az ízletes pappadavadát. Kutatásai során egy modern teaboltba is ellátogat, ahol a forró italok mellett reggelizni, ebédelni és vacsorázni is lehet, majd a helyi rizsgombócokat is kipróbálja, végül pedig egy halászközösség tagjaival is barátságot köt.
A műsor ismertetése: Az "ételekkel való kísérletezés" legtöbbünk számára azzal egyenlő, hogy egy újabb gasztronómiai stílussal próbálkozunk. De a Michelin-csillagos séf, Vineet Bhatia számára ez valóban új csemegék feltalálását jelenti. Az ananászos curry és a csokoládés samosa csak néhány a mesteri fogásaiból. India egész területét beutazza, helyi élelmiszereket gyűjt be és meglepő találékonysággal varázsolja el és át azokat. Egyedi főzési stílust követ, és egy-egy új ízzel áll elő minden egyes alkalommal.
Hozzászólások