SpongyaBob Kockanadrág / A legjobb nap / Rágógumi ajándékba

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / The Best Day Ever / The Gift of Gum
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, IV / 80. rész, 23 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ez SpongyaBob életének legjobb napja. Először dolgozni fog a Rozsdás Rákollóban. Utána Szandival fog karatézni, majd Patrikkal indul medúzavadászatra, végül Tunyacsáp klarinét estje következik. // Legjobb Barát nap van, ezért Patrik és SpongyaBob ajándékot cserélnek. SpongyaBob egy menő robotot ad Patnak, Patrik pedig legféltettebb kincsét ajándékozza kedvenc szivacsának, egy elrágott rágókból gyúrt, hatalmas labdát.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok