SpongyaBob Kockanadrág / A Ragacs Lagúnából érkezett

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / SpongeBob vs. The Goo
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, I / 85. rész, 23 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ragacs Lagúna alatt aktívvá válik egy vulkánkürtő, amiből veszélyes gázbuborék száll fel. Plankton gonosz mancsaiba kaparintja a buborékot, és azzal fenyegetőzik, hogy kipukkasztja, ha Rák úr nem adja oda neki a herkentyűburger receptjét. SpongyaBob, Patrik és Szandi dolga megakadályozni és megvédeni a várost.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok