A Szent kelet vesztett varázsa / Értékvilágok

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A nagy tavakat körbejárva eljutunk egy orosz táborhoz, ami mellett újabb sziklarajzokat találunk. Egy sztúpánál tanúi lehetünk, hogy birkacsontokból jósolnak. Innen megérkezünk a fehér sziklákhoz, ahol a nemzetközileg is híres mongol zenekar videoklipjét is forgatták.

A műsor ismertetése: Fedezze fel a rejtélyekkel teli Mongóliát a Szent Kelet Vesztett Varázsa sorozatban. Utazzon velünk a Góbi sivatag szívébe, lépjen át az Altaj-hegység hófedte csúcsain, és barangoljon ősi sziklarajzok között. Ismerje meg a mongol gasztronómia különlegességeit, a lenyűgöző tájakat és a helyi emberek életmódját, akik a hagyományokat és a modernitást egyaránt őrzik. Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző utazást _ minden részletében egyedülálló, felejthetetlen és meglepetésekkel teli élmény.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
drakulantyu máj. 04. 15:13:05 10/10
Én is szeretnék ismétlést, mert legtöbbről meló miatt lemaradtam, de amit láttam, nagyon tetszik. És még a HU-ról is volt szó benne, amelyiknek a koncertjén tavaly voltam :)))) Tetszik a filmezése, a szövege, a mondanivalója.
8/10
offtopic
Tiberio márc. 11. 11:41:31 8/10 Előzmény Edit Köble
Fent van a Mediaklikk.hu-n.
Edit Köble márc. 03. 19:20:25
Ismétles jól jönne, van aki dolgozik vagy más elfoglaltsága is van!