Az aktuális rész ismertetője: Gasztronómiai műsor Borbás Marcsival."A tavaszi időszak egyik legfontosabb teendője a testi nagytakarítás, a böjt. Ilyenkor érdemes friss zöldségekkel, zöldséglevekkel, magok csíráival felvértezni a téli időszakban legyengült szervezetünket. Hogyan érdemes nekifogni e nem is olyan könnyű feladatnak? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni amikor elkezdjük? Szerepet játszik-e ebben a vegetarianizmus? Az ismert modellel, Sütő Enikővel keressük erre a választ."
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások