Hogy volt!? / Ábrahám Pál

Bakancslistához adom
magyar szórakoztató műsor, 60 perc

Értékelés:

241 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Hogy volt!? arra a kimeríthetetlen archívumra épül, ahol sok évtized műsoros dokumentumai sorakoznak a polcokon. Igaz, a filmtekercseket és a kazettákat felváltották a szerverek, de a lényeg nem változott, a műsor korszerűen mutatja be a múlt televíziózását és filmgyártását. A Hogy volt!? vendégül látva az egykori alkotókat, szereplőket, egy kellemes, jó hangulatú múltidézésre hívja nézőit.

A műsor ismertetése: A Hogy volt!? arra a kimeríthetetlen archívumra épül, ahol sok évtized műsoros dokumentumai sorakoznak a polcokon. Igaz, a filmtekercseket és a kazettákat felváltották a szerverek, de a lényeg nem változott, a műsor korszerűen mutatja be a múlt televíziózását és filmgyártását. A Hogy volt!? vendégül látva az egykori alkotókat, szereplőket, egy kellemes, jó hangulatú múltidézésre hívja nézőit.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
ccaty 2019 jún. 16. - 20:53:48 Előzmény Papp Sándorné
Vitrayról egy teljes adásban volt szó. Nem láttam, ezért nem tudom, hogy mennyire volt részletes, de az epizód listában kikereshető, hogy milyen adások voltak már. viszont az adások dátumáról és esetleges ismétléseiről nem esik szó.


"Az aktuális rész ismertetője: Csak ülök és mesélek, Ötszemközt, Apád, anyád ide jöjjön, Töltsön velem egy órát!, Az én olimpiáim - ki ne tudná, hogy Vitray Tamásról van szó. A magyar televíziózás legendás, sokak által tisztelt és szeretett személyiségéről ezenkívül még sok mindent elárulunk. Felidézzük régi műsorait, olyan történetek is szóba kerülnek, amelyekről eddig keveset hallhattak. Műsorunkban az MTV archívumának anyagából válogatunk. "

Lényegben a lényeg, hogy kezdik elveszíteni a fonalat, ugyanis célravezetőbb lenne egy rendes listát csinálni, de a Port ilyen "részletkérdésekre" soha sem adott.
Papp Sándorné 2018 dec. 01. - 17:44:41
A királyi TV vezetésének hogy nem sül le a bőr a képéről? Készítenek a sportkommentátorokról egy műsort, és Vitray Tamást kihagyják.!! Saját magukat minősítik.
vino-et-veritas 2018 nov. 24. - 14:11:51 Előzmény acsaszi00
Ez gyakorlatilag a mai felállásról szólt.
De hozzá kell tenni, hogy a zenekar a kilencvenes évek közepéig (kb. 20 évig) szinte átjáróház volt, amiben nagyjából csak Pataky volt a biztos pont. Így talán nem is akartak belemenni a részletekbe, de a kezdeti sikerekről sem esett sok szó. Annyi mindenesetre Pataky egyéniségének köszönhető, hogy folyamatosan egybentartotta és meg is újította a zenekart. És tulajdonképpen valamennyire fenn is tartotta itt-ott a kezdeti zenei világát. Viszont a nagy rock-korszak végével ez jórészt elszállt.
Kicska szólt röviden (nevek nélkül) az "elődökről" (lehet, hogy ezt a "szerepet" ő kapta), így Patakynak nem kellett erről nagyon beszélni (főleg Slamó miatt).
Hát, ment rendesen egymás f........ nyalogatása, amiből persze kijutott a zenekarvezetőnek is. Azért némiképp érezhető volt a "demokratikus centralizmus" alapú működésük is....
Amúgy, ha jól számoltam 25-26 zenei bejátszás volt, amiből 8-9 volt a Slamó-féle korszakból (legtöbb az ő szerzeménye is). Ez is mutat valamit...
acsaszi00 2018 nov. 23. - 20:12:37
Most néztem meg az EDDA történetéről szóló részt. Nem kellett volna! Pl. Slamovits és Zselencz neve még érintőlegesen sem hangzott el, pedig nélkülük Pataky nem jutott volna idáig. Ezt a két embert kihagyni az együttes történetéből nem csak Patakyra, hanem a készítőkre nézve is szégyen.
vino-et-veritas 2018 okt. 13. - 07:54:20
Most megy - többszöri ismétléssel - a Forgács Gáborról szóló adás.
Koós is megjelenik benne. Így 80-asként már-már a hamut is mamunak mondja.
Viszont Kalmár Tibor eszméletlenül tartja magát 85 körül is...
RedTiger 2017 nov. 05. - 17:38:22
PITTI KATALIN ÍGY CSUPA NAGYBETÚVEL!!!
muskátli1 2017 okt. 09. - 20:05:48
Na jól van, a felirat már emlékezés Aradszky Lászlóra volt. Nyugodjon békében!
muskátli1 2017 okt. 09. - 19:59:05
Aradszky Lászlót köszöntik? Ma halt meg!
irredenta84 2017 szept. 03. - 17:59:58
csak azt nem értem, hogy a magyar szinkronról szóló adásba miért nem hívák meg a pannóniás idõk nagy öregjeit?
Ljerk 2017 ápr. 23. - 16:29:52
Mivel ez már a 1xx. vagy 5xx. adás, miért is ne ?
vino-et-veritas 2017 ápr. 23. - 15:09:03
Hát, egy Nemcsák "Vágási Feri" Károly már csak megérdemel egy rendes megemlékezést!
amadeus3 2017 ápr. 23. - 04:13:11
Ki az a Nemcsák Károly a magyar színmûvészetben? Születésnapi emlékmûsor? Neki? Nincsenek nagyobbak? Vagy ez egy hatalmi szórakozás?
napraforgó 2017 febr. 21. - 02:34:08
Most Pálos Zsuzsát köszöntötték. Én mindig nagyon szerettem a kissé füstös hangját. Most látom, hogy táncosként is egész jó volt. Na nem az operettes táncikálásban, azt eddig is láttam, hanem balett és revüszerepekben is jó volt. Örülök, hogy láthattam, mert sajnos gyakorlatilag az elmúlt 20 évben nem igen lehetett õt látni, legalábbis a Tv képernyõjén.
boedina 2017 febr. 20. - 09:37:50
Nem tudom, hogy kinek az érdeme, a stylist-é, vagy a csak egyszerûen egy fodrászé, de Dorottya új fazonú frizurája - enyhén szólva - gagyi volt. Az amúgy kellemes, nõi arcból egy kissé püffedt arcot sikerült \"varázsolni\", arról már nem is szólva, hogy a haja vége azt a benyomást keltette, mintha mellúszás után épp kilépne a medencébõl. Elõfordul, hogy a változtatás nem minden esetben eredményez elõnyösebb külsõt...
vino-et-veritas 2017 jan. 29. - 18:12:05
Örökzöld téma a szinkron. Érdekes volt.

Kökényessy Ágnes mennyire megöregedett!
(Sophie Marceau-val együtt...)
amadeus3 2017 jan. 28. - 08:03:18
Kedves Szerkesztõ urak (hölgyek) ! Hetek vagy hónapok óta nézzük, hogy a Hogy volt c. mûsor mindegyik adásának Lórán Lenke a sztárja. Mi lenne, ha valamilyen fondorlattal ezt a képet kicserélnék és 1/ vagy semmit 2/ (ez a munkásabb megoldás) az aktuális rész szereplõjének képét ideszerkesztenék. Ajánlom a Google képek forrását. Ha ehhez kevés a fizetés, kérjenek egy kis emelést. Ha nem értenek hozzá, cseréljenek helyet olyannal, aki meg bírja csinálni. Ha az egészet nem értik , keressenek egy könnyebb, átlátható munkát.
9/10
atticusworld 2016 nov. 21. - 18:00:15 9/10
Nagyon jól szórakoztam a kommenteden. Tény, hogy nem lehet, de nem is kell valamennyi színészt imádni. Az is tény, hogy Törõcsik Marinál akadtak jobbak is - osztom a véleményedet.
10/10
taki 2016 aug. 22. - 18:03:27 10/10
" Az aktuális rész ismertetõje: Máté Péter már hatéves korától autodidakta módon tanulta a zene fortélyait. Nevét a hatvanas évek második felében ismerhette meg az egész ország. Slágereinek túlnyomó részét maga szerezte, amelyeket legtöbbször gitárral õ maga kísért. Felidézzük régi dalait, továbbá olyan történetek is szóba kerülnek, amelyekrõl eddig keveset hallhattak. Pályatársaival, kollégáival beszélgetünk. Mûsorunkban az MTV archívumának anyagából válogatunk."

hogy ne kelljen keresgélni annak, aki még rajtam kívül szereti:

Máté Péter - Szabadíts meg a szorongásoktól
https://www.youtube.com/watch?v=0DHCqQIgmKo

Egyveleg - Máté Péter: Ne menj még..https://www.youtube.com/watch?v=vExu2oKx388...
offtopic
Edmond Dantes 2016 jún. 10. - 09:22:43 Előzmény atticusworld
Hja kérem, valamit valamiért...
Magam is ismerem ezt az érzést, nem színházi vonalon, de ismerem.
9/10
atticusworld 2016 jún. 09. - 19:27:13 9/10
A Piafról szóló mûsorban részt vevõ Gyurkovics Zsuzsa emlékezései a homályba vesztek. Sajnos. Mert a nézõ nem a fennkölt gondolatokkal azonosult, hanem a Gy. Zs. által ügyetlenül viselt alkalomhoz egyáltalán nem - meg a mûvésznõ korához sem - illõ, talán csak úgy blindre ráadott paplanhuzatszerû suta ruhakölteményen tûnõdhetett...
Összes hozzászólás