Az aktuális rész ismertetője: Mi a különbség a jó és a rossz zsírok között? Sok ember küzd magas koleszterin-szinttel, melyet azonban lehet csökkenteni, ha kevesebb telített zsírsavat viszünk be szervezetünkbe diétánk során. Vigyázat, ha a címkén "hidrogénezett" zsír, azaz más néven telített zsír szerepel, az szervezetünk számára rossz hír!
A műsor ismertetése:
Főzzünk kicsit másképp! Dr. Patricia megtanít arra, hogyan készítsünk nem csak ínycsiklandóan finom és tápláló ételeket, hanem mindezt orvosi alapokon nyugvó bölcsességének segítségével tegyük. Rengeteg hasznos és érdekes információt kaphatunk az ízletes és egészséges ételek repertoárjáról, hogy végre kedvünkre kényeztessük magunkat a jobbnál jobb falatokkal.
Lépjen be velünk egy olyan világba, ahol a főzés izgalmat, újdonságot és nem utolsó sorban egészséget jelent. Dr. Patricia nemcsak azt tanítja meg Önnek, hogy hogyan készítsen fenséges ételeket, de arra is, hogy milyen fűszereket, hozzávalókat és elkészítési módokat használjon azért, hogy az elkészült étel testét táplálja és védje is egyben.
Hozzászólások