Elfeledve

Bakancslistához adom
Absentia / Comeback
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thrillersorozat, I / 1. rész, 48 perc

Értékelés:

71 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miután évekig azt feltételezték Emiy Byrne FBI ügynökről, hogy egy lehetséges sorozatgyilkos, Conrad Harlow áldozata lett, csodával határos módon visszatér családjához. Emilynek azonban meg kell küzdenie fogvatartásának rejtélyeivel és a ténnyel, hogy mindenki továbblépett nélküle. Emily ügyeiben kutatva, volt férje Nick Durand kapcsolatot fedez fel Emily és egy szex-kereskedő, Robert Semerov között, aki negatív érzéseket táplál Emily iránt. Amikor az FBI lenyomozza a szex-kereskedőt, a gyanú hirtelen Emilyre terelődik. Vajon Emily még mindig ugyanaz az ember, akit ők ismertek?

A műsor ismertetése: A történet középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak.A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának.A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
maggot1111111 2021 márc. 22. - 08:31:52
Hát páran már leírták előttem, amit akartam, így nem eresztem bő lére: 10 elpazarolt óra a hétvégémből. Egy rossz skandináv thriller koppintás. Az alapötlet érdekes volt, de már az első rész végén érezhető volt, hogy logikátlan lesz, de bíztam benne, hátha. Tele logikátlanságokkal, kétdimenzióssá zsugorodó szereplőkkel, és a végén a súlytalan "érzelmektől" pedig hátast dobtam.

SPOILER

-Sajnálom, hogy nem hittem neked és majdnem meghalt mindenki emiatt.
-Áh semmi baj, tudod mit, maradj a másik csajjal, sikerült mindent átgondolnom és feldolgoznom 2 nap vesszőfutás alatt, ami ebben a 6 évben történt és már nem is érdekel, de azért jó móka volt ez mizéria, nem?
-De, igen. Tök jó, hogy így gondolod!
-Akkor megyek és összekavarok a következő évadban azzal a hosszú hajó rendőr csávóval.

SOILER vége

Na kábé ilyen "hangulatú" a lezárása nálam ennek az egész filmnek.
7/10
lunula 2020 nov. 07. - 20:39:20 7/10
A harmadik évadban volt, ami számomra butaságnak tűnt, nem hibátlan sorozat, de összességében nem bántam meg, hogy megnéztem.
Kulcsárné 2017 nov. 29. - 21:46:17
Hát nagy csalódás volt a vége! Összecsapott, ötlettelen, logikátlan, tele bénázásokkal. A végkifejletnél, mikor fény derülne az okokra, a hang torzítása annyira jól sikerül a szinkronban, hogy én a felét nem is értettem... Kár az alapötletért...
1/10
szirgabor 2017 nov. 29. - 10:29:21 1/10
Mondanám, hogy ekkora sz@rt rég nem láttam, de ez sajnos nem igaz, mostanában egyre több ilyen értelmetlen, blõdséget csinálnak, úgy látszik már normális történeteket nem nagyon tudnak kitalálni. A világ leghülyébb FBI ügynöke a két feleségével, aki nem lát tovább az orra hegyénél. Totális tehetetlenség és szûklátókörûség, mind az FBI, mind a rendõrség részérõl. Tele nyilvánvaló hibákkal a forgatókönyvben, ami nagyon gyenge, különösen a befejezõ rész katasztrófális. Részemrõl hamar Elfeledve lesz.
Eerika 2017 nov. 22. - 19:25:02
Már megnéztem a 9. részt is és igazán nem tudom, mi lesz a végkifejlet. Van több elméletem, de bármelyikre esély van, semmi sem biztos. Mindenki gyanús! A lényeg, hogy nagyon szuper sorozat kár, hogy még egy hetet várnom kell a befejezésre.
10/10
luci87 2017 okt. 23. - 12:08:28 10/10
Nagyon jo.Izgalmas,de kovetheto tortenet.
halaci2 2017 okt. 04. - 12:32:15
nem vagyunk elmaradásban, a spanyoloknál és a portugáloknál ment le dupla epizóddal a premier. Mindenhol máshol heti egy részt adnak és nem egyszerre kezdték a sugárzást se. Az oroszoknál pl. csak ezen a héten volt a premier, a szerbeknél, horvátoknál meg csak a jövõ héten lesz és országonként eltérõ az is, hogy melyik napon adják. Fölösleges hiszti.
Tejminator 2017 okt. 03. - 14:16:48
Gratulálok!!! Az AXN Magyarországnak megint sikerült egy hét alatt 2 epizód lemaradásba kerülni. A külföldi csatornákon már a 3. epizódon is túl vannak, itthon pedig még csak az elsõ részt adták le. És mindezt úgy, hogy az elsõ részt állítólag mindenhol egyszerre adták. :-(