Főszerepben / Szinetár Miklós

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 11. rész, 65 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Szerencséje volt. Hihetetlen szerencséje abban, hogy már nagyon fiatalon megmutathatta tehetségét, jöjjenek a számok. 21 évesen lett az Operettszínház rendezője, majd főrendezője. Több, mint 50 évig tanított a Színművészeti, évtizedeken át dolgozott a Magyar Televízióban különböző vezető pozíciókban, majd 3 éven át volt az Operett, 5 éven keresztül az Opera főigazgatója. Volt miről beszélgetniük Alföldi Róberttel. https://rtl.hu/kultura/2022/12/24/foszerepben-szinetar-miklos

A műsor ismertetése: A legnagyobbak, a legnépszerűbbek, a legismertebbek, a legszórakoztatóbbak. Voltak. A "legek" elkoptak a jelzők mellől. Mostanában kevesebbet látjuk és halljuk őket, pedig tudásuk és elszántságuk mit sem változott. Alföldi Róbert döntött úgy, hogy újra főszerepet ad nekik. Saját életük főszerepében kell színpadra lépniük. Olyan portrék születtek két ember, két kolléga, nem egyszer két barát beszélgetéséből, amelyek számukra is tartogattak meglepetéseket. A főszereplők között persze sok a különbség, hiszen van, akit ma is lehet látni színpadon, néha még filmen is. A többség viszont visszavonultan, csendesen él. Könnyek, sok nevetés, szórakoztató történetek és nagyon is komoly érzések és gondolatok. Mindez egy 24 részes portérsorozatban. Minden epizód más, nincsenek sablonok. Alföldi irányítja a beszélgetést. Kezdeményez, provokál, érzi vendégei lelkét, érti a szellemiségüket. Úgy beszélgetnek, mint két színházi ember. Teljesen másként, mint az újságírók. Volt olyan főszereplő, aki még így is nehezen nyílt meg, színészként lépett színpadra, és idő kellett, mire megengedte, hogy megismerjük az embert. Volt, aki első perctől társ volt a megismerésben és előfordult olyan alkalom is, amikor bár a beszélgetésnek vége lett, de a kamerák még nem álltak le. És egyszer csak elkezdődött egy új beszélgetés. Az egész nap legérdekesebb pillanataival.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
olahmiki1959 febr. 15. 00:43:10 10/10
Végre egy jó műsor, szívmelengető emberi megnyilvánulásokkal, őszinte gondolatokkal, rokonszenves beszélgetőpartnerekkel. Több ilyen kellene a mai harsány, felszínes médiavilágban....)
10/10