19-es körzet

Bakancslistához adom
Station 19 / House Where Nobody Lives
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmsorozat, III / 4. rész, 42 perc

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ben és Jack megbékít egy csoportnyi hajléktalan fiatalt (akik egymás vér szerinti és fogadott testvérei) annak érdekében, hogy segítsenek megmenteni egy ember életét. Az eset emlékeket idéz fel Jack múltjából. Eközben Maya komoly nyomás alá helyezi a csapatot, és mindent megtesz, hogy egyben tartsa őket. Miután nem teljesítették egyik kérését, Pruitt azzal fenyegetőzik, hogy drasztikus lépést tesz.

A műsor ismertetése: Egy csapatnyi tűzoltó heroikus küzdelmét követhetjük nyomon a Seattle-ben működő 19-es számú tűzoltóságon – a parancsnoktól egészen az újoncokig –, amint életüket és emberi kapcsolataikat is kockára teszik munka közben és azon túl is.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
marisál jún. 24. 15:34:14 1/10
Nem vagyok homofób, de már túlzás, hogy minden filmben ezt kell nézni. Miért nem utalnak csak rá, az is elég lenne. Ez mindenkinek a magánügye, miért kell láttatni is, ahogy csókolóznak, lefekszenek, kit érdekel? Ezzel a szemléltetéssel mindent elrontanak, és csak még jobban egymás ellen fordítják a heterókat a homoszexuálisokkal. Nem lehet már egy normális filmet látni. Tudom, akkor ne nézzem. Ez csak én véleményem, lehet, hogy sokaknak meg éppen ez tetszik.
2/10
Lawk5ő jan. 29. 18:14:03 2/10
Nem tűzoltókról szól ez, inkább ilyen csajos izé telelapátolva hülyeségekkel. Az lenne a tűzoltóság vége, ha tényleg így működne. Ráadásul a filmet nézve az az ember érzése, mintha csak melegek lehetnének tűzoltók. Nem vagyok homofób, de már unom ezt az új vonalat, hogy heterók tán nincsenek is. Hiába, ha az ember megnézi a stáblistát csupa nő. Jó, hogy a t.könrúgást nem filmesítik meg ...
2/10
Sweet-But-Psycho 2019 okt. 09. - 22:47:47 2/10
A főszereplő karaktere és ezzel együtt Jaina Lee Ortiz alakítása annyira ellenszenves, hogy legszívesebben szívlapáttal csapnám agyon a nőt. Egy ilyen izgága, rossz természetű, agresszív, csapongó p.csáról elképzelni is képtelenség, hogy életek vannak a kezében tűzoltóként. A tyúkólat sem bíznám rá.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu