Berlini küldetés

Bakancslistához adom
Berlin Station / In Cold Hell
15 éven aluliak számára nem ajánlott német-amerikai thriller, III / 6. rész, 55 perc

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A berlini konferencián megvitatják az észt helyzetet. Később BB elmondja mindezt Koljának, aki szerint az oroszokat nem érdekli Észtország. Steven Frost bemutatja Rafael Torrest egy régi barátjának, akinek az új identitása segít nekik beférkőzni az orosz elit soraiba. Berlinben BB és Valerie megpróbál közös nevezőre jutni Estherrel. Sergei April és Sofia nyomára bukkan. Amikor azonban lecsapna rájuk, elkapják az amerikaiak, kiderül, ügyesen csapdába csalták. April üzletet köt Dove apjával.

A műsor ismertetése: A tízrészes sorozat feszültséggel teli kémdráma, melynek forgatókönyvét többek között Larry J. Cohen (Borgiák) jegyzi. A történet Daniel Miller (Richard Armitage) körül bonyolódik, aki titkos küldetéssel érkezik Berlinbe, a CIA egyik németországi állomására. Ki kell derítenie, ki az, aki Thomas Shaw név alatt információkat szivárogtat ki a cégtől. A veterán Hector DeJean segítségével alámerül a kémek világába. Hamarosan összeesküvés nyomára bukkan, melynek szálai Washingtonba vezetnek.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
atibacsi1972 2019 márc. 21. - 09:40:13 1/10
Az első részig bírtam nézni. Üres, tartalmatlan történet. "Csináljunk egy filmet egy berlini CIA különítményről, a sztorit majd kitaláljuk", kb. ennyi lehetett a koncepció.
Sztori nincs, értelmetlen és túljátszott, váratlan kirohanások.
Az utolsó monológ, amikor a főszereplő tanácsot kér a főnökétől, hogy mire ügyeljen. Mindenre és semmire, Berlinre...
toscana54 2017 jan. 21. - 12:37:01
Annyira jó lenne, ha a programban jeleznék, hányadik résznél tartunk. Annyi az ismétlés, hogy nem lehet követni.