SpongyaBob Kockanadrág / Isten hozott Binárisfenéken / Emeltdíjas hívás / Idős csavar

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Welcome to Binary Bottom/You're Going to Pay... Phone/A Skin Wrinkle in Time
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, XIII / 279. rész, 25 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Egy párhuzamos dimenzióban Bikinifenéken robotok élnek. Rák úr beállít egy elátkozott telefont a Rozsdás Rákollóban. / Nagypati időutazásba kezd.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok