Két lábbal a Himalájában

Bakancslistához adom
Walking The Himalayas / Kathmandu
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm sorozat, I / 4. rész, 46 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Levison és régi barátja és vezetője, Binod folytatják útjukat Nepálban, ahol ellátogatnak balesetük helyszínére, egy 150 méter mély szakadékhoz, és találkoznak a helyiekkel, akik megmentették az életüket. Levison és Binod haladnak tovább, hogy ígéretüket teljesítve meglátogassák Binod családját Pokharában. Egy érzelmekkel teli újbóli találkozásnak is szemtanúi lehetünk azokkal a családtagokkal, akik 14 évvel ezelőtt menedéket biztosítottak Levison számára a politikai erőszak elől. Levison megismerkedik Binod gyermekeivel is.

A műsor ismertetése: Kaland a világ tetején! Levison Wood teljes hosszában végigjárja a Himaláját Afganisztánból indulva Bhutánig, gyalog. 1700 mérföldet tesz meg, 4 hónapos útjának, valódi, személyes tapasztalatait mutatja meg nekünk: helyi vezetőket kér segítségül, szerzetesekkel, katonákkal és nomád törzsekkel találkozik, miközben áthalad a Föld legszebb részein és bemutatja rejtett és misztériumokkal átszőtt csodáit.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?