Divatdiktátorok / Maradj velem!

Bakancslistához adom
amerikai vígjátéksorozat, I / 5. rész

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Zoenak és Ericnek csütörtökön van a tizedik házassági évfordulójuk, ám úgy néz ki, hogy nem tudják megünnepelni, mert mind a ketten nyakig ülnek a munkában - főleg Zoe, aki sok-sok év után végre találkoik a Zürichben dolgozó munkatársával, Nicholasszal, hogy együtt dolgozzanak egy ügyön. Zoe és Nicholas nem közömbös egymásnak, de mind a ketten a saját családjuk és a további közös munka mellett döntenek. Végül némi nehézségek és sok utazás árán Zoe és Eric meg tudja ülni az évfordulót. Zoe vacsorát ad, ahol a lányok találkoznak az új dajka bácsival, Adammel, aki fiatal és meglepően jóképű. Adam rá is hajt Miára, olyannyira, hogy Zoe csókolózáson kapja őket a saját házában. Miának feszült légkörben kell dolgozni, mert főnöke, akinek elutazott a felesége egyszerűen elviselhetetlen, folyton kötözködik, mindenkivel ordibál és semmi sem elég jó neki. Jason komoly kapcsolatba akar kezdeni Miával, ám ő még nem heverte ki teljesen Jacket, így abban egyeznek meg, hogy folytatják, amit elkezdtek és majd meglátják, hogyan alakulnak a dolgok. Juliet, miután kiderül, hogy amíg nem válnak el, férje minden vagyonát elszórhatja, a válás mellett dönt, ám New York legjobb cápáját elhalássza előle Davis. Emilyt felfüggesztik az iskolában egy, az interneten közzétett provokatív fotó miatt és könyörög szüleinek, hogy vigyék át egy másik iskolába, mert gyűlöli a jelenlegit. Végül Juliet megsajnálja, mert el akarja kerülni, hogy lánya mindazt átélje, amit neki kellett átélnie fiatalkorában. Caitlin enged a rábeszélésnek és randizik Sammel, akivel az ágyban kötnek ki. Aliciáról kiderül, hogy három hónapos terhes, Caitlin pedig tépelődik, hogy mit csináljon.

A műsor ismertetése: Mia (Lucy Liu), Juliet (Miranda Otto), Caitlin (Bonnie Somerwille) és Zoe (Frances O'Connor) barátok, szépek, sikeresek, imádják a szép ruhákat, a menő klubokat és szeretik, ha pezseg körülöttük az élet. Mindannyian nagy kihívás előtt állnak, a karrier és a család között zsonglőrködnek, ki-ki a maga módján próbálja megtalálni a szerencsés középutat, ami New Yorkban nem is olyan egyszerű feladat.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Mia Mason
Juliet Draper
Caitlin Dowd
Eric Burden

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
xyz1 2010 máj. 02. - 09:14:15 9/10 Előzmény xyz1
hát nekem egy kicsit olyan Sexandthecity ill.Lipstick Jungel-Rúzs éd New York "koppintás" ,de vannak benne jó részek,úgyh nálam marad még egy darabig!
Canoga 2010 márc. 21. - 23:06:40
Tudja valaki mikor lesz a következõ rész?
OneTreeHill 2010 márc. 21. - 14:47:46 Előzmény xyz1
miért ilyen kevés? olyan mint a rúzs és new york elsõ évada ... az is ilyen rövid volt ...
9/10
xyz1 2010 márc. 05. - 11:38:51 9/10
Csupán 1.évad és 7 rész lesz,hát majd meglátjuk!