SpongyaBob Kockanadrág / …mert úgy maradsz / Nyugodjék békében a Kesztyű Világ!

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Face Freeze! / Glove World R.I.P.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, VIII / 172. rész, 25 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Spongyabob és Patrik fogadnak, hogy ki tud hosszabb ideig grimaszolni, és mindketten úgy maradnak. // Spongyabob és Patrik eltöltenek egy utolsó rendkívüli _ és veszélyes _ napot Kesztyű Világban, mielőtt végleg bezár.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok