Epizód

Whiskey Cavalier / Tiszta szívvel

amerikai filmsorozat, I / 9. rész, 45 perc 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A csapatnak ezúttal egy nemzetközi szervdonor-kereskedővel kell felvennie a harcot Ukrajnában. Standish egy veszélyes bűnöző bőrébe bújik, ám az akció rosszul indul, mert Willt az ellenséges banda túszul ejti, és így az ő szerveit is értékesítenék. A csapatnak annyi ideje van kimenekíteni Willt a fogságból, amíg Standish álcája még él. Ezért úgy intézik, hogy papíron Standish kaphassa meg Will szívét.

A műsor ismertetése: Will Chase, az FBI európai ügynöke azt a feladatot kapja, hogy keressen meg egy hackert, aki feltörte az Igazságügyi Minisztérium szerverét. Edgart az oroszok időközben elfogják, így Will-nek kell kiszabadítania. Ezzel párhuzamosan Willnek sikerül megakadályozni az Ebola-vírus eladását, és hazafelé jövet belebotlik a Frankie-be, a CIA-ügynökbe, aki szintén Edgart a akarja elkapni.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Will Chase
Frankie Trowbridge
Susan Sampson
Edgar Standish
Jai Datta
Ray Prince
Alex Ollerman
Emma Davies
Director of FBI New York Office
Taxi Driver
Young Woman Engagement Couple
Traffic Cop
Young Man Engagement Couple

Vélemény:

szavazat: 1/10 június 26. 22:12:36
június 26. 22:12:36
Manapság igen meglepő, hogy egy ilyen rém gagyi sorozat egyáltalán el tudott készülni, az elmúlt évek termése magasra ugyanis eleve tette a lécet. A Whiskey Cavalier ezt nem ugrotta meg, sablonos, elcsépelt történet, harmadvonalbeli színészek (szomorú, hogy az amúgy nem csúnya és nem is tehetségtelen Lauren Cohan a The Walking Dead egyik főszerepe után ide sűllyedt...), minden elemében feltűnően olcsó megvalósítás. Az egész egy kései Steven Seagal film sorozattá alakított verziója, nem csoda, hogy egy évad után ment is a kukába. 10/2
szavazat: 3/10 június 12. 22:46:08
június 12. 22:46:08
A szokásos amerikai gagyi, annak is a gyengébb fajtája.
3 pont.
szavazat: 10/10 június 12. 21:37:47
június 12. 21:37:47
10 pontról indulunk..:)