Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal ezúttal egy igazán "virágos" városba látogat, Nagykőrösre. Marcsi bejárja a gyönyörű várost, és közben kideríti, miként készül a csepleszes májas. Azt is megtudjuk, hogyan kell jó kovászos uborkát készíteni, hiszen Nagykőrös híres uborkás település volt hajdanán.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások