SpongyaBob Kockanadrág / Nyakig a vízben / Don Gelato

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / Swimming Fools/The Goobfather
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, XIII / 291. rész, 23 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Spongyabob medencét épít a hátóskertben, Tunyacsáp pedig próbál ellenállni a kísértésnek, hogy kipróbálja. Rák úrnak Don Gelatóval gyűlik meg a baja miután az étlapra felveszi a herkentyű fagyit.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok