19-es körzet

Bakancslistához adom
Station 19 / Poor Wandering One
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmsorozat, III / 9. rész, 40 perc

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Amikor egy veterán katona azzal fenyegetőzik, hogy felrobbant egy zálogházat, Sullivan tengerészgyalogosi tapasztalatai alapján próbálja megoldani a helyzetet. Eközben Vic és Dean egy Alzheimeres beteggel száll vitába, Pruitt pedig kiáll az elhunyt tűzoltók kitüntetése ellen.

A műsor ismertetése: Egy csapatnyi tűzoltó heroikus küzdelmét követhetjük nyomon a Seattle-ben működő 19-es számú tűzoltóságon – a parancsnoktól egészen az újoncokig –, amint életüket és emberi kapcsolataikat is kockára teszik munka közben és azon túl is.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
marisál jún. 24. 15:34:14 1/10
Nem vagyok homofób, de már túlzás, hogy minden filmben ezt kell nézni. Miért nem utalnak csak rá, az is elég lenne. Ez mindenkinek a magánügye, miért kell láttatni is, ahogy csókolóznak, lefekszenek, kit érdekel? Ezzel a szemléltetéssel mindent elrontanak, és csak még jobban egymás ellen fordítják a heterókat a homoszexuálisokkal. Nem lehet már egy normális filmet látni. Tudom, akkor ne nézzem. Ez csak én véleményem, lehet, hogy sokaknak meg éppen ez tetszik.
2/10
Lawk5ő jan. 29. 18:14:03 2/10
Nem tűzoltókról szól ez, inkább ilyen csajos izé telelapátolva hülyeségekkel. Az lenne a tűzoltóság vége, ha tényleg így működne. Ráadásul a filmet nézve az az ember érzése, mintha csak melegek lehetnének tűzoltók. Nem vagyok homofób, de már unom ezt az új vonalat, hogy heterók tán nincsenek is. Hiába, ha az ember megnézi a stáblistát csupa nő. Jó, hogy a t.könrúgást nem filmesítik meg ...
2/10
Sweet-But-Psycho 2019 okt. 09. - 22:47:47 2/10
A főszereplő karaktere és ezzel együtt Jaina Lee Ortiz alakítása annyira ellenszenves, hogy legszívesebben szívlapáttal csapnám agyon a nőt. Egy ilyen izgága, rossz természetű, agresszív, csapongó p.csáról elképzelni is képtelenség, hogy életek vannak a kezében tűzoltóként. A tyúkólat sem bíznám rá.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu