Mit főzzünk ma? / Pulykacomb egészben sütve, csípős, paradicsomos babraguval, sült burgonyával

10 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az aktuális rész ismertetője: A mai alkalommal egy egyszerű pulykacombot bolondítunk meg egy különleges körettel.

A műsor ismertetése: Egyszerű kérdésekre egyszerű, kézenfekvő választ illik adni. Mit főzzünk ma? - valószínűleg ez az a kérdés, ami minden háztartásban elhangzik. Van, aki egy jó gyorsétteremmel, vagy egy pizzaküldővel felel a kérdésre, a nagy többség azonban nem. A Mit főzzünk ma? kérdését szeretné megválaszolni. Nos, hozzájuk szól a Mit főzzünk ma?, mert erre a kérdésre napról-napra választ és persze receptet ad. Beszélni a gasztronómiáról könnyű. Használható segédletet adni annál nehezebb. Mi más lehetne egy televíziós gasztro-műsor célkitűzése, minthogy: használható receptet adjon, amit valóban el is lehet készíteni. Vagyis: egyszerű kérdésre egyszerű válasz: Mit főzzünk ma? 11.45-kor és 10.00-kor az m1-en. És még két jó tanács: nézze meg, és főzzük ki együtt!

Egyéb epizódok:

Stáblista

Hozzászólások

Szerinted?
amadeus3 2020 jún. 07. - 08:32:22
Ezt a műsor nagyon szeretem, praktikus tanácsaiért, mindennapi gyakorlatias megoldásaiért. Ma például gányica készül, családom tiltakozik, mert a múltkori gányica nem volt az igazii, nem volt olyan, mint a dédnagymama ( grófnő ) gányicája. A mai gányicába teszek egy kis csipős paprikát ( megmagyarosítom, csak javíthat rajta ) és meghívom a műsor szerkesztőjét, neki se legyen jobb.Még mindig nem értem, hogy egy főzős műsorban miért kell nemzetieskedni. Ha Jamie Olivér mindig angol kaját főzne, a kutya se nézni. Igaz, az angolok gányica nélkül is angolok.