Mindennapi kenyerünk / Ramadan Pide, Törökország

World Eats Bread / Ramadan Pide in Turkey
I / 3. rész, 60 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

+ 1 kép

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A termékeny félhold az a kivételes jelentőségű, egyedülálló történelmű vidék, ahol évezredekkel ezelőtt először elvetették a kenyérgabonák magvait _ és Törökországban a kenyérfélék a mai napig fontosabb szerepet töltenek be az emberek étrendjében, mint a legnagyobb részén a világnak. Az epizódban a törökök két kedvelt étke, az Isztambulban minden sarkon kapható simit és az évente egy alkalommal az asztalra kerülő, a könyörületet és a nagylelkűséget jelképező ramadan pide titkait ismerhetjük meg.

Évadok:

Stáblista

Hozzászólások

Szerinted?