Rex felügyelő - Elit alakulat

Bakancslistához adom
Rex Special Unit / In the Sandpit
olasz krimisorozat, I / 3. rész, 65 perc, 2014

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ismét gyilkosság történik Róma utcáin. Az áldozat egy 60 év körüli kínai férfi, akit hat lövéssel öltek meg, és egy autóban találtak rá. Lorenzo és társai a kínai negyedben kezdik meg a nyomozást, ám ezúttal nagy fába vágják a fejszéjüket, mert nemcsak a nyelvi nehézségek okoznak számukra problémát, hanem a hatalmas, csaknem 15 ezer főt számláló kínai közösség is. Eközben Rex a jól megszokott bécsi ízek után sóvárog, s ráadásul még új gazdája barátnőjére is féltékeny.

A műsor ismertetése: Rex, a gyönyörű és intelligens németjuhász rendőrkutya nyomozó társával együtt minden bűnügyet megold.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
DUNAWÖLD 2019 nov. 01. - 16:52:38 1/10
ELIT alakulat? Ez sérti az intelligenciánkat. EGy 9 éves gyereket is untatna. Szegény kutya, hogy lecsúszott ez a sorozat.
1/10
marisál 2019 máj. 06. - 09:56:16 1/10
Ilyen dögunalmat! A felügyelők úgy néznek ki, mint maguk a rablógyilkosok! A szereplőválogatás nulla, egytől egyig csúnyák, nincs közöttük egyetlen megnyerő külsejű, sármos pasi se, a dramaturgia nulla, lassú, depis film, semmi pörgés! Egyedül a kutya jó benne, ő viszi a hátán az egészet!