SpongyaBob Kockanadrág / Rózsaszín enyveskezű / Mini Tunyacsáp

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / The Pink Purloiner / Squid Wood
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, IV / 79. rész, 23 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: SpongyaBob kedvenc medúzahálójának nyoma vész. És ami a legrosszabb, lehet, hogy Pat lopta el! // Amikor Tunyacsáp ismét elküldi SpongyaBobot, szivacsunk úgy dönt, ha nem barátkozhat az igazi Tunyával, csinál magának egyet. Ezért SpongyaBob készít egy hasbeszélő bábut, amit kedvenc szomszédjáról mintáz.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok