Jobb idők

Bakancslistához adom
Better Things / Sam / Pilot
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai komédia sorozat, I / 1. rész, 25 perc, 2016

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Sam Fox három gyerekét egyedül nevelő anyuka és nem túl sikeres színésznő, aki csak szeretné túlélni a hétköznapokat. Lehidal, amikor a legidősebb lánya, a tizenötéves Max azzal áll elő, hogy szerezzen neki füvet.

A műsor ismertetése: Kevés sorozat van, ami hiteles és őszinte képet képes nyújtani egy átlagos színésznő hétköznapjairól. A magyar származású Louis C.K. és Pamela Adlon keserédes vígjátéksorozata egy egyedülálló anyáról és színésznő hányattatásairól szól, aki a három lányával az oldalán, és az anyjával az utca túloldalán próbál boldogulni Los Angelesben, miközben a saját életét is szeretné élni. Erre jut azonban a legkevesebb idő, ráadásul a férfiakkal is nehezen boldogul. Pamela Adlon brillírozik Sam szerepében.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Belmont márc. 03. 14:04:04 1/10
Az első évadot végigszenvedtük és közben azon méláztunk, hogy alighanem csak azért ért meg 5 évadot, mert a nézők folyton azt várták, hátha a következő 20 perces részben végre „beindul".

Talán nem spolier, ha elárulom: nem fog. Ne essetek ugyanebbe a hiába, mert az égvilágon semmi sem történik egy évad alatt sem. Nyugodtan kihagyhattok egy részt vagy tetszőleges sorrendben is meg lehet nézni őket, nem maradtok le semmiről.

Nagyjából annyira érdekes az egész sorozat, mint amikor buszon vagy piacon hallod, ahogy mások érdekfeszítő hangsúllyal megvitatják a számukra egetrengető, de valójában dögunalmas és senkit se érdeklő köznapi dolgaikat.

Az egész ráadául borzalmasan amatőr filmtechnikailag is, és nem az ambiciózus feltörekvő, hanem a szakbarbár fajtából: a jelenetek kurtán-furcsán következnek egymás után, sőt csak úgy félbeszakadnak, és teljesen véletlenszerű szereplők bukkannak föl és tűnnek el.