Esküvő első látásra

Bakancslistához adom
Married at First Sight / Social Life
amerikai reality show, I / 7. rész, 43 perc

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A műsorban szakértők - többek közt pszichológus, szexológus, szociológus - keresik szinglik számára az ideális partnert különféle tesztek, DNS-vizsgálat és egyéb szempontok alapján. Amennyiben szerintük megfelelő partnereket találnak, a leendő házaspár az anyakönyvvezető előtt találkozik először, mindaddig semmit nem tudnak egymásról. Kérdés, hogy igent mondanak-e egy vadidegennek?

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
pneklara 2017 máj. 04. - 15:45:01
Morbid egy elképzelés: elõször a házasság, aztán az ismerkedés, majd a szerelem és a vonzalom.Kicsit a házasságkötés intézményének megcsúfolása. A nézõ meg próbára teszi emberismeretét, s állást foglal, kinek, mikor kellene lelépni, és otthagyni ezt a cirkuszt. Ha ez is manipulált, preparált mûsor, akkor lehet rá számítani, hogy a pityergõ feleség fülig szerelmes lesz a leszólt, lebecsmérelt fiúba - mert akkor az alkalmazott pszichológus is igazolva látja tézisét, a szerelem megjön a megismeréssel. Remélhetõen a valóságban felnyílik a srác szeme, hogy ez a szõke nõ bunkó, faragatlan, sértõ, tapintatlan, önzõ,beképzelt...nem igen jut el a való életben oltár elé a viselkedése okán. A másik pár sem illik össze - bárhogy is vetették össze a DNS-üket, horoszkópjukat. A nõ lenézi a \"vidékies\" tûzoltót, a pasi meg hiszi, hogy megtörheti majd ezt szuverén nõt. Azt nem ígéri a mûsor, hogy \"x év múlva ugyanitt\", de akkorra egy szerembõl kötött házasság is véget érhet. Nem volt nagyon rossz az eddigi, pláne, hogy a nézõ folyamatosan véleményt alkot magában, s már ez is valami.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu