SpongyaBob Kockanadrág / SpongyaBoB KockaNadrág elveszett epizódok

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / The Sponge Who Could Fly (The Lost Episode)
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, III / 19. rész, 24 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: SpongyaBob medúzavadászat közben rádöbben, hogy minden vágya az, hogy repülhessen. // Kalóz barátunk egy még soha nem látott Spongya Bob epizóddal kedveskedne nekünk, azonban a szalagnak nyoma veszik!

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok