Szenes Iván írta / Szilveszter

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott zenés műsor, 1. rész, 50 perc

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről-évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri összeállításunkban az elmúlt időszak Szenes Iván Emlékkoncertjeinek legemlékezetesebb dalai hangzanak el. Magyarország legnépszerűbb szerzőjének slágerei olyan sztárok tolmácsolásában csendülnek fel, mint például Aradszky László, Koós János, Vastag Tamás, Balázs Klári, Korda György és még sokan mások. Dőljenek hát hátra, és merüljenek el a lelket simogató, borzongató, andalító dallamokban.

A műsor ismertetése: Szenes Iván minden idők legjátszottabb szerzője. Több mint 2000 sláger, 200 színdarab, tucatnyi film és sok sikeres tévéműsor fűződik a nevéhez. Ha az utcai járókelőknek elkezdjük dúdolni örökzöldjei valamelyikének néhány sorát alig akad, aki ne tudná folytatni. Nem csak a húsz éveseké a világ, Úgy szeretném meghálálni, Kislány a zongoránál, Mama, Mondd miért szeretsz Te mást?, Kicsi gyere velem rózsát szedni, Isten véled Piroskám, Szeretni bolondulásig, Tölcsért csinálok a kezemből, Jamaikai trombitás, Nincs szerencsém, Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Okosabban kéne élni, Ez az utolsó tánc és még sorolhatnánk. A Szenes dalok a magyar kultúra szerves részévé váltak, mi csak csodálkozunk, hogy ezt is , meg azt is Szenes Iván írta. Számos szállóige fűződik a nevéhez: Lazítani, Gondolj apádra, Minden asszony életében van egy pillanat, Mindenkinek van egy álma, Kétszer kettő néha öt, Kicsit szomorkás a hangulatom máma, A legtöbb ember ott hibázza el, Akinek humora van mindent tud. Legbüszkébb arra volt, hogy generációk éneklik a dalait, a Szenes Iván írta zenés sorozat minden korosztályt telibe talál.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
PofiMofi márc. 20. 20:18:21
Azt írják ki, hogy 2014-es zenés műsor... Payer András 2011-ben hunyt el!!!
Janos Kacsur 2019 nov. 07. - 12:10:30
Ez már tényleg komikus. Inkább groteszk. Meg abszurd.
Qksika 2016 jún. 23. - 15:43:48
Ne dühöngj!
Szenes Iván lánya, Szenes Andrea 1991–1999 között a Magyar Televízió riportere, 1999–2003 között pedig a mûsorokért felelõs alelnöke volt. 1993 óta a Szenes Arts produkciós iroda vezetõje. 2003-ban fél évig ismét a Magyar Televízió alelnöke volt. Õ indította útjára nálunk elõször a nõi talkshow-t, a Szenes Andrea Show-t, majd bevezette az elsõ telefonálós televíziós talkshow-t is: a Hívd Andreát.
Édesapja halála után ismét mûsort készít, a Muzsika Tv-én 2011 óta a "Szenes Iván írta" sorozat szerkesztõje és házigazdája volt, valamint a Duna World sugározta a Szenes Iván Emlékkoncertet.
Most a Muzsika tv-rõl úgy tûnik, hogy a "Szenes Iván írta" átvándorolt a Duna World-re.
Rejtély megfejtve?! Õ örökölt mindent. Jogdíjak?! Hát neki is élni kell valamibõl!
1/10
KriszXD56 2016 febr. 04. - 20:21:46 1/10
unásig agyon ismétlik ezt a müsort. mitöl olyan nagy szám ez a szenes? van rengeteg dalszerzõ egynek se csinálnak müsort .....
pro55 2015 aug. 30. - 13:36:40
Ki kéne próbálni, h egyszer egy hétig nem lenne Szenes I irta mûsor.
Esetleg - télleg csak kivételesen - Fényes Szabolcs...stb kapjon hasonló mûsort.
southwind 2015 aug. 20. - 20:09:26
hujuj lemegy a Cserháti mûsor "Kicsi gyere vele..." rögtön utána a Szenes mûsor és és a jaj nem tudom a nevét Euróviziós Katika "kicsi gyere velem..." ennél borzalmasabbak öt éven belül biztos nem hallottam :))