Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal ezúttal egy olyan kezdeményezéshez csatlakozik, melynek célja, hogy hangsúlyozza a hazai, jó minőségű élelmiszerek fontosságát. Marcsi és Papp Andi, gasztrobiológus utánajárnak, mit tesznek az ügy érdekében a vendéglátóhelyek, és mit tehetnek a házasszonyok, hogy tájékozódni tudjanak a manapság divatos diéták és alapanyagok világában, és miképpen tudnak úgy főzni, hogy egészséges és finom ételek kerülhessenek a családok asztalára.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások